EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • jQuery image galleryjquery photo gallery Strict Layout with Photo Transition
  • Image slideshow with jQueryslideshow jquery Salient Style with Squares Transition
  • Free HTML5 slideshowhtml5 slideshow Luxury Style with Slices Animation
  • JS Foto slider Premium Template with Page Animation
  • jQuery Afbeelding Diashow Flat Theme with Slices Animation
  • CSS Fotogalerij Push Skin with Stack Animation

  Blinds Effect & Pulse Layout

Deze slideshow heeft een effen, transparent frame dat het op verschillende achtergronden goed doet. De pijlen bestaan uit transparante zwarte rechthoeken met geronde hoeken en witte pijlen erin. Navigatiestippen zijn rechtsboven te vinden; deze zijn zwart, maar worden wit wanneer je ze selecteert. De omschrijvingen zijn in dezelfde stijl: een witte tekst met een transparant zwarte rechthoek erachter. Het lettertype is Tahoma.

WOWSlider geeft gebruikers de mogelijkheid om effecten te wijzigen en biedt een variatie aan overgangen en effecten die toegevoegd kunnen worden. Gebruikers kunnen op de officiële WOWSliders website de demo’s bekijken om zelf te zien wat mogelijk is met deze geweldige slider. Selecteer een demo en zie hoe tekst en afbeeldingen gecombineerd worden met toegevoegde effecten. Wanneer je de overgangsstijlen, de snelheid of de effecten wilt veranderen, is dat met WOWSlider een fluitje van een cent.

Wanneer je iets nodig hebt om de WOW-factor aan je slides toe te voegen, is WOWSlider het beste dat er beschikbaar is. Dit is een goed aanpasbare slider die eenvoudig door klanten kan worden aangepast om bij hun websiteontwerp en vereisten aan te sluiten. Het biedt gebruiksvriendelijke functies zoals navigatiecontrole (thumbnails om volgende en vorige afbeeldingen te zien, play/pauseknoppen, filmstrips en navigatiestippen). WOWSlider heeft eveneens functies voor loop play, autoplay, willekeurige volgorde, bijschriften, afbeeldingsgrote en thumbnailopties, controle over overgangssnelheid, watermerken en nog veel, veel meer.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy