EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • jQuery Afbeelding Carrousel Vernisage Theme with Stack vertical Effect
  • Foto Diashow Balance Design with Blast Effect
  • HTML-galerij Dominion Skin with Blinds Animation
  • jQuery Galerie Mellow Theme with Blast Effect
  • jQuery Banner Slider Pinboard Design with Fly Effect
  • simple image slider jqueryhtml5 photo slider Transparent PNG Images Skin with Fade Animation

  Squares Effect & Noir Style

Op het eerste gezicht is deze slideshow demo bescheiden en conservatief. Bij nader inzien zullen kijkers echter de details opmerken die deze demo van basic naar onderscheidend brengen – bijvoorbeeld de unieke overgangen en de verborgen thumbnailgalerij. Sites met een traditioneel design zullen deze professionele stijl met een twist waarderen.

Het randloze frame rondom de slideshow zorgt dat iedere afbeelding de volle aandacht zal krijgen. De onderkant heeft een subtiele 3D-schaduw, waardoor de WOWSlider naar voren lijkt te komen uit het scherm. In overeenstemming met de heldere stijl is de thumbnailgalerij van alle afbeeldingen binnen de slide zelf geplaatst; de galerij verschijnt alleen wanneer de gebruiker over de stippen in de hoek rechtsboven gaat. Iedere stip representeert een afbeelding, waarbij de huidige afbeeldingsstip wordt gehighlight als een zwarte stip met een witte rand. Het is voor gebruikers eenvoudig om naar een andere afbeelding te springen door op een stip te drukken, en ook kunnen ze een preview van een afbeelding zien door met de muis over de stip in kwestie te gaan.

Links en rechts staan twee pijlen die alleen verschijnen wanneer de muis over de slide gaat. Iedere pijl laat gebruikers verder of juist terug in de slideshow gaan. De hoek linksonder laat een zwart tekstvak zien met een titel die contrasterende, witte Helveticatekst.

Het hoogtepunt van deze slideshow is de overgang tussen de verschillende slides. Iedere overgang maakt gebruik van geometrische vierkanten die na elkaar opkomen, tot het scherm met een nieuwe slide gevuld is – maar iedere overgang is toch verschillend van de vorige. Eén gebruikt een spiraalpatroon, bij een ander komen de vierkante van bovenaf, en weer een ander laat de vierkanten willekeurig tevoorschijn komen. Het effect is creatief en geeft de WOWSlider een artistiek detail, dat het innovatief maakt in plaats van saai.

Veel traditionele bedrijven hebben een klassiek stijl en willen een slider die dat ook weergeeft, terwijl hij toch creatieve details heeft die hem zichtbaar maken. Deze slider geeft ze het beste van beide werelden en brengt energie en bewegelijkheid op hun website, en belangrijk aspect van webdesign. Door hier aandacht aan te besteden, zal de kwaliteit van een bezoekerservaring uiteindelijk hoger worden, wat weer leidt tot meer betrokkenheid en meer zaken in het algemeen.

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy