EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
  • css gallery business css design gallery The berenike haar constellation
  • css gallery code gallery css Barred Spiral Galaxy
  • css gallery design css website gallery Universe Raumfahrt
  • css gallery example css gallery template
  • css gallery furniture best css gallery
css gallery business css gallery code 1 css gallery code gallery css template 2 css gallery design html css gallery 3 css gallery example css photo gallery 4 css gallery furniture gallery html css 5
css gallery image

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  Collage Animation & Galaxy Layout Css gallery

Deze slider is simpel maar adembenemend. Je volledige aandacht gaat naar de afbeelding, je wordt door het ontwerp van de slider bijna niet afgeleid.

Er is geen frame of rand om de slides, dus je afbeeldingen nemen een prominente plaats in en kunnen een zo groot mogelijke ruimte innemen. Als je geen interactie hebt met de slider, worden er geen navigatiepijlen weergegeven, waardoor de afbeeldingen wederom de enige attractie zijn.

Als je met de muis over de slider gaat, verschijnen twee navigatiepijlen. Ze zijn erg eenvoudig, een dunne zwarte pijlpunt op een witte driehoekige achtergrond. Het is modern en heeft een minimalistische stijl en neemt weinig ruimte in.

In de hoek rechtsonder staan een reeks witte punten, die slides representeren. Deze zijn ook klein en bescheiden. Een tweede witte ring verschijnt om de punt heen die de huidige slide representeert. Als je met de muis over de punten gaat, verschijnt een klein voorbeeld van de slide in een wit frame en dit maakt het mogelijk om snel te gaan naar de slide die je wilt zien.

In tegenstelling tot andere sliders is er geen optie om de slideshow te ‘pauzeren’. Als je met de muis over de afbeeldingen gaat, laat dit ze niet ophouden met roteren en er zit geen pauzeknop op de slider. Dit is een bewuste keuze, door het weglaten van irrelevante details kan de slider zich richten op zijn kerntaak – het weergeven van een reeks adembenemende afbeeldingen.

In de linkeronderhoek verschijnt een onderschrift, een witte tekst zonder achtergrond. Er is een titel in een groter lettertype en volledig in hoofdletters. Hieronder verschijnt een kleinere ondertitel, deze heeft normale letters.

Het lettertype dat is gebruikt voor het onderschrift is Roboto Condensed, een zeer modern, geometrisch san-serif lettertype. Doordat de letters echter een natuurlijke breedte hebben, maakt dit lettertype een natuurlijk leesritme mogelijk. Omdat het korte letters zijn, neemt het onderschrift een beperkte ruimte in en omdat de onderschriften geen achtergrond hebben, leiden ze de aandacht niet af van de afbeeldingen. Dit betekent echter wel dat je donkere afbeeldingen moet gebruiken om de onderschriften zichtbaar te laten zijn.

De slider is responsief, hij neemt zelf een andere grootte aan om op schermen van elke grootte te passen. Er zijn een aantal verandereffecten om uit te kiezen, maar het standaard ‘collage’ effect is modern en simpel en gaat goed samen met het ontwerp.

Het algehele effect is een zuiver, eenvoudig en minimalistisch sliderontwerp dat de volledige aandacht van de gebruiker op de afbeeldingen in de slides laat richten. Deze slider zou ideaal zijn voor iedereen die wil pronken met zijn fantastische afbeeldingen – een fotografie website, een artiest die zijn kunst wil laten zien of een hotel of reisbureau met een aantal schitterende exotische landschappen om weer te geven.

Omdat het zo zuiver en modern is, zou dit sliderontwerp ook een geweldige keuze zijn voor een technologie of robotica website, of voor een sciencefiction auteur.

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy