EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
  • image slider cssHong Kong has the largest number of high-rises than any other urban agglomeration in the world
  • css slider codeLondon has the fifth-or sixth-largest metropolitan area GDP in the world
  • CSS SliderNew York is home to the Statue of Liberty, a symbol of the United States
  • css3 sliderShanghai has a rich collection of buildings and structures of various architectural styles

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • HTML5 gallery tutorialhtml5 gallery Puzzle Layout with Collage Transition
  • HTML5 slideshow softwarehtml5 slideshow Luxury Design with Slices Effect
  • Gratis afbeelding slider Dark Matter Style with Squares Animation
  • Ken Burns Effect Diashow Noble Theme with Ken Burns Effect
  • jQuery Slider Demo Noble Skin with Fade Transition
  • jquery slide showjquery slideshow 155 Slides Huge Design with Dribbles Animation

  Flip Effect & Aqua Theme

Het ontwerp kan worden gezien als een van de belangrijkste aspecten van je website. Je website moet goed-ontworpen zijn om je online aanwezigheid te bevorderen. Het toevoegen van een slideshow aan je homepage wordt beschouwt als een van de beste methodes die er beschikbaar zijn om het ontwerp van je website te verbeteren. Sommige mensen vinden het vervelend om hier moeite in te steken. Maar tools zoals WOWSlider maken het voor de eigenaren van websites makkelijker om een slideshow te maken voor hun sites. Je hoeft alleen de widget te installeren en aan te passen naar je wensen en vereisten.

WOWSlider kan worden gedefinieerd als een van de aantrekkelijkste website slideshow makers die op de markt te verkrijgen is. Het heeft verscheidene unieke functies. Deze functies zullen je helpen om de mooist uitziende slideshow te maken voor je homepage. Je kunt gemakkelijk 10 verschillende afbeeldingen toevoegen aan de slideshow en hun uiterlijk aanpassen. Met de afspeel/volgende pijlen kunnen bezoekers door de afbeeldingen bladeren zonder gedoe. De pijl knop bestaat uit een blauwe vierkant met afgeronde randen en twee kleine witte pijlen binnenin de vierkant. Deze combinatie van kleuren ziet er perfect uit. Als bezoekers een bepaalde afbeelding wat nauwkeuriger willen bekijken, kunnen ze gebruik maken van de pauze/afspeel knop. Maar deze slider heeft geen pauze/afspeel knop omdat het de optie “automatisch afspelen” aan heeft staan. Vergiet niet dat je met je mobiele apparaat door de slideshow kan vegen. Je kunt het zelfs op je pc doen met een muisaanwijzer.

De andere tools voor het uiterlijk aanpassen zijn onder andere, kogels of navigatie stippen, kleine miniaturen en tekst beschrijvingen. Kogels zijn kleine witte cirkels maar ze krijgen een blauwe kleur als ze worden geselecteerd. De Tahoma lettertype met een transparante achtergrond laat de beschrijving er stijlvol uitzien. De lijst bestaat uit een gewone witte rechthoek zonder allerlei poespas, het past dan ook perfect bij alle andere onderdelen van de slideshow. In andere woorden, bijna alle tools zijn beschikbaar om je slideshow er beter uit te laten zien en de combinatie van blauwe en witte kleuren geven deze slider een unieke stijl.

Het Seven transitie effect is geweldig. De hele afbeelding wordt opgesplitst in kleinere stukjes en vliegen dan van het scherm af. Dit soort animaties zijn heel cool om te zien.

WOWSlider heeft ook een aantal opties om het uiterlijk van de hele slideshow te verbeteren. Je kunt deze opties gebruiken om de kleur, stijl, vorm, lettertype en positie van je afbeelding te veranderen. Dit zal je helpen om je slideshow maen volgens je eigen merk en de richtlijnen van je bedrijf. Je kunt zelfs selecteren wanneer en hoe de afbeeldingen er uit gaan zien op je slideshow. Omdat het gebaseerd is op JavaScript, kun je zelf aangeven wat er gebeurt bij muisinvoer zoals, de muisaanwijzer boven de slideshow laten zweven, muisklik, muis-veeg of muis-sleep.

De WOWSlider past perfect bij alle soorten websites. Als je de belangrijkste hoogtepunten van je bedrijf wilt belichten op je homepage, is er geen makkelijkere en toegankelijkere methode dan gebruik te maken van een slideshow. Je kunt een goede indruk maken op je bezoekers met een goede slideshow. Het is veel gemakkelijker dan grote vensters van afbeeldingen op je website te laten zien. Je kunt hiermee je website sneller laten inladen op een browser en je bezoekers een hoop gedoe besparen. Daarom is de WOWSlider voor alle website eigenaren het overwegen waard.

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy