EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
  • css slide showA train on its way
  • html css slideshowSunday trip
  • css slideshow templateInside of empty wagon
  • slide show cssAfter travelling
  • slideshow in cssGoing by subway

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  Fade Animation & Studio Skin

Deze slider heeft een schoon en uitnodigend ontwerp. Het gebruikt zwart, wit en grijs.

Het hoofdbeeld heeft een wit frame eromheen. Het frame heeft een lichte schaduw die net een beetje driedimensionaal effect geeft.

Zweven boven de slider brengt twee navigatie pijlen naar boven, één aan elke kant. Deze pijlen zijn half transparante witte pijlen, ook weer met een lichte schaduw die hem een beetje driedimensionaal laat lijken. Zweven boven een pijl laat het veranderen van half transparant naar niet transparant en laat de gebruiker weten dat de pijlen te gebruiken zijn. Klikken op een pijl brengt de volgende of vorige dia naar voren.

Onderaan het beeld is een half transparante zwarte balk die van links naar rechts loopt. Daar wordt het onderschrift getoond. Het onderschrift is in het wit en gebruikt het lettertype ‘Simonetta’ Dit is gebaseerd op Italiaanse humanistische lettertypen, maar met een invloed van deze tijd. Het is elegant maar ook vriendelijk en voegt flair toe aan een minimalistisch ontwerp.

Onder het hoofdbeeld is een set van voorbeelden. Ze zijn bijna identiek aan het hoofdbeeld, maar dan kleiner. Ze hebben hetzelfde witte frame en het schaduw effect, maar ze zijn half transparant en ze vervagen in de achtergrond van je website.

De uitzondering is het voorbeeld dat is verbonden met het hoofdbeeld dat wordt weergegeven. Dit is niet half transparant, zo dat het eruit springt in de voorbeeldafbeeldingen.

Door met je muis te zweven boven een voorbeeld dia, kun je door alles voorbeelden heen scrollen en diegene selecteren die je wilt bekijken. Tegelijk wordt het voorbeeld minder transparant, maar niet compleet. Dit zorgt voor verschil tussen het voorbeeld waar de gebruiker mee bezig is, en de andere.

Klikken op het voorbeeld laat de desbetreffende dia naar voren komen, waardoor de gebruikers kunnen bladeren naar de slide die ze willen zien.

Het vaste overgangseffect is ‘fade’, waar één beeld langzaam vervaagt naar het volgende beeld. Dit is een langzame en minimalistische overgang die goed werkt met het simpele ontwerp van de slider. Een andere overgang die goed werkt met dit ontwerp is ‘kenburns’, welke zeer gelijk is aan ‘fade’ maar wat beweging toevoegt dat echt de aandacht trekt.

Omdat de slider zo schoon maar vriendelijk oogt, kan het goed werken voor reis websites, fotografen, hotelketens en webwinkels. De simpele slider laat de beelden opvallen, dus het is perfect voor een website die fantastische foto’s heeft.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy