EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  Bubbles Animation & Easy Theme Css3 slider

Dit is een demo met Easy patroon en Bubbles animatie. De pijlen zijn vrij simpel – effen met helder witte lijnen. De lijst zelf is gewoon, een standaard wit gekleurde vierhoek. De kogels zijn smalle witte cirkels die bij de hoek rechtsonder zitten. Beschrijvingen zijn in de hoek linksonder en worden gebouwd met behulp van een simpele witte vierkant die heel goed past bij de gehele sjabloon. De beschrijvingen gebruiken de stijlvolle Exo 2 lettertype.

De modern-uitziende Bubbles effect is niet zo eenvoudig als de sjabloon. Het bestaat uit verschillende gekleurde cirkels die elkaar overlappen en vanuit het midden van het scherm verschijnen en in 2 richtingen weer kan verdwijnen: terug naar het midden of naar de bodem van de pagina. Deze effecten gebruiken altijd verschillende functies en CSS3 hardware-versnellende transities die het proces versoepelen. De kleur van de cirkels is gebaseerd op de afbeeldingen in je slider en past bij elke slide. De combinatie tussen de eenvoudige Easy template en het moderne Bubbles effect maakt een harmonieus en gebalanceerde slider.

  EEN MAKKELIJKE MANIER OM PRECIES DEZELFDE SLIDESHOW TE ONTWIKKELEN?

Als je deze demo wilt creëren, zou je de Easy skin moeten selecteren en zou je het Bubbles Effect aan de rechterkant van een applicatievenster moeten zetten.

Klik daarna op de “Meer instellingen” knop die rechtsonder in de hoek ligt. Ga naar de “Algemeen”-tab, vink de “Afspelen/Pauzeer knop” optie uit en verander het beschrijvingseffect in “Vervagen”. Andere instellingen blijven op de standaardinstellingen.

Door gebruik te maken van de live voorbeeld gebied van de slideshow, kun je alle functies beheren. Dit stelt je in staat om te ontdekken hoe je project er werkelijk uit zal zien voordat je het publiceert. Dit “on-the-fly” vermogen-gebaseerde personalisatie is leuk en snel.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy