• CSS3 image slideshowcss3 slideshow Pure Layout with Domino Animation
  • Jquery banner rotator Catalyst Theme with Fade Transition
  • jquery photo slideshowjquery slideshow 155 Slides Huge Design with Dribbles Transition

De navigatiepijlen in mijn slideshow zijn altijd zichtbaar. Maar ik wil dat ze er enkel zijn wanneer je er met de muis overgaat. Hoe doe ik dat?

Als je je slideshow wil aanpassen, zodat de navigatiepijlen alleen maar naar voren komen wanneer de gebruiker interacteert met het venster van de slideshow, moet je naar Instellingen gaan. Hier geraak je door op ‘slider’ te klikken en daarna op ‘eigenschappen’ in het menu.

In dit venster zie je drie tabs aan de bovenkant. Één daarvan heet ‘Algemeen’.

Je vindt een aantal verschillende opties in de rechterkolom die betrekking hebben tot de navigatie-elementen van de slider. Kruis het vakje aan dat zegt ‘Toon controles bij muisbeweging’.