Een nieuwe slider toevoegen aan een Wordpress plug-in

Deze tutorial kan je helpen om nieuwe sliders aan Wordpress toe te voegen wanneer je de WOWSlider plug-in al hebt geïnstalleerd. Zie ook de gedetailleerde instructie voor het toevoegen van sliders aan Wordpress: Hoe voeg je een WOWSlider toe aan je Wordpress-website.

Ga naar de WOWSlider-applicatie, maak een slider en publiceer die al seen ‘Wordpress-slider’.

Ga dan naar je Wordpress adminomgeving. Op het scherm ‘Voeg Nieuwe Slider Toe’ vind je een knop ‘Kies Bestand’.

Klik op die knop om naar een bestand te bladeren, en zoek de Wordpress-module op die je zojuist gecreëerd hebt.

Je ziet dan een zip-bestand in het bladerscherm. Selecteer dit bestand en klik op ‘Openen’.

Je wordt weer naar het ‘Voeg Nieuwe Slider Toe’-scherm geleid, waar nu de naam van het zip-bestand naast de knop ‘Kies Bestand’ staat.

Klik op ‘Nu Toevoegen’.

Geef Wordpress een paar minuten om het bestand te uploaden. Wanneer het daarmee klaar is, krijg je de bevestiging: ‘Slider toegevoegd! Om hem op de pagina toe te voegen, gebruik je de shortcode…’ Daarachter staat dan een shortcode met het silder-ID.

Kopieer de shortcode – hij ziet eruit als [wowslider id=”2”]. Je moet alles kopiëren, ook de vierkante haakjes.

Je kunt nu deze shortcode aan je Wordpress-pagina of –post toevoegen. Klik op deze link om te zien hoe je dat doet: Hoe voeg je een WOWSlider toe aan je Wordpress-website.