Een slider toevoegen aan Yahoo SiteBuilder

Allereerst creëer je een slider in de WOWSlider-applicatie. Bekijk andere tutorials als je meer informatie zoekt over de WOWSlider-software: tutorial 1, tutorial 2

Publiceer je slider. Ga naar ‘Slider’ --> ‘Publiceren’, of klik op de knop ‘Publiceren’ bovenaan je applicatiescherm.

Gebruik de methode ‘Publiceer naar map’. Selecteer de locatie van je lokale site.

Open je site in de Yahoo SiteBuilder-applicatie.

Klik op ‘Invoegen’ -> ‘Code-elementen’ -> ‘HTML’. De HTML-snippet zal verschijnen.

Open het ‘wowslider-howto.html’-bestand, dat je kunt vinden in de map waar je de slider gepubliceerd hebt.

Kopieer de code voor de HEAD- en BODY-secties.

Ga terug naar Yahoo SiteBuilder. Plak de code in de HTML-snippet en klik op OK.

Plak deze snippet op de plek waar je de slider wilt zien.

Nu kun je je site in je browser bekijken. Ga naar ‘Bestand’ -> ‘Bekijk in Browser’.

Hier kun je de site zien met de toegevoegde WOWSlider!