EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
Download Free Version

Slider Demos

  • css3 carousel picture fixed heightresponsive image gallery Glass Layout with Collage Effect
  • Ken Burns Effect Diashow Noble Template with Ken Burns Transition
  • Ajax Slider - WOW slider - Ajax Diashow Pulse Skin with Blinds Effect

Hoe je ervoor zorgt dat de ‘vorige’ en ‘volgende’ pijlen altijd zichtbaar zijn, niet alleen wanneer je met je cursor over de slider zweeft?

Standaard zijn de ‘vorige’ en ‘volgende’ navigatiepijlen altijd zichtbaar. Echter is het mogelijk dat je verkiest dat ze enkel tevoorschijn komen wanneer de gebruiker met zijn cursor over de slideshow gaat.

Om de instellingen voor de pijlen aan te passen klik je op de ‘instellingen’ knop die er uit ziet als een kruisschroevendraaier en moersleutel.

Je vindt deze aan de bovenkant van het scherm.

Zorg ervoor dat je de tab ‘Algemeen’ geselecteerd hebt. In de rechterkolom vind je enkele vakjes die je kunt aankruisen.

Als je het vakje ‘Toon controles bij muisbeweging’ aankruist zullen alle navigatie-elementen (zoals de vorige en volgende pijlen) enkel tevoorschijn komen wanneer de gebruikers interacteert met de slideshow.

Je kan de vorige/volgende pijlen ook volledig uitschakelen door het vakje (Toon Vorige/Volgende knoppen’ niet aan te kruisen/uit te schakelen.

Klik op ‘Toepassen’ om de instellingen van je slideshow aan te passen.