EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
Download Free Version

Slider Demos

  • HTML5 Image sliderhtml5 slider Sunny Template with Fade Effect
  • CSS Fotogalerij Push Style with Stack Transition
  • HTML-galerij Dominion Skin with Blinds Animation

Hoe voeg je een WOWSlider toe aan een php-pagina?

WOWSlider aan een php-pagina toevoegen verloopt bijna hetzelfde als het toevoegen van een slider aan een html-pagina. Bekijk deze tutorial voor gedetailleerde instructies: Hoe voeg je een slider toe aan je HTML-pagina.

Creëer allereerst de slider. Daarvoor kun je de stappen in bovenstaande tutorial volgen.

Nu zijn we klaar om de slider te publiceren. Kies de ‘Naar map publiceren’-methode. Selecteer een map waar je de slider met alle bijbehorende bestanden wilt creëren.

Merk op dat je ‘data1’- en ‘engine1’-mappen zich in dezelfde map moeten bevinden als het php-bestand waarin je de slider wilt toevoegen.

Open het wowslider-howto.html-bestand. Kopieer de code voor de HEAD-sectie en plak het in de HEAD-sectie van je php-pagina. Plak ook dan de code voor de BODY op de plek waar je wilt dat de slider komt te staan (in de BODY-sectie van de php-pagina).

De WOWSlider is nu toegevoegd aan je php-pagina!