Ik ben van plan om meer dan 100 afbeeldingen aan mijn diavoorstelling toe te voegen. Staat WOWSlider dit toe? Moeten alle afbeeldingen vooraf worden geladen voordat de slideshow wordt gestart?

WOWSlider maakt het gemakkelijk om een slideshow te maken met honderden foto's.

Om er zeker van te zijn dat de slideshow snel laadt en probleemloos werkt in elke omgeving, moet u de optie ‘on-demand afbeelding laden’ gebruiken.

Om dit in te schakelen, gaat u naar het venster 'Eigenschappen' door te klikken op het moersleutel / schroevendraaier pictogram in de navigatiebalk bovenin het scherm. (U kunt ook toegang krijgen tot het venster eigenschappen door te gaan naar Slider -> Eigenschappen in de menubalk).

In het nieuwe venster dat wordt geopend kijkt u onderin de opties in de linker kolom, totdat u 'On-demand afbeelding laden' ziet staan. Schakel dit in.

U kunt nu net zoveel afbeeldingen toevoegen aan uw diavoorstelling als u nodig heeft.

U kunt hier een voorbeeld zien van een slideshow met meer dan 100 afbeeldingen die gebruik maakt van 'on-demand afbeelding laden': http://wowslider.com/jquery-slideshow-huge-demo.html