EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
Download Free Version

Slider Demos

Ik gebruikte het ‘basis’ overgangseffect? Kunnen de afbeeldingen van de laatste naar de eerste overgaan zonder terug te scrollen?

Er zijn heel wat verschillende overgangseffecten die je kan toepassen op je slides, en de manier waarop je de ene afbeelding overgaat naar de andere beïnvloeden.

Het ‘basis’ overgangseffect is een simpel effect dat ervoor zorgt dat iedere afbeelding naar rechts schuift voor je de laatste afbeelding van je slideshow bereikt. Op dit moment scrolt de slideshow snel terug door alle afbeeldingen naar het begin. Dit geeft de slideshow een realistisch effect.

Echter kan het zijn dat je wil dat je afbeeldingen blijven doorschuiven naar rechts (in een continue lus). Dit kan je veranderen door het ‘Basis Lineair’ effect te kiezen.

Om het overgangseffect te kiezen ga je naar de linkerkolom in het WOWSlider venster. Daar vind je een sectie terug die ‘Overgangseffect’ noemt. Ga op zoek naar het effect dat ‘Basis Lineair’ noemt en selecteer het.