EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
Download Free Version

Slider Demos

Ik heb afbeeldingen die getrokken zijn in zowel landschaps- als portretprofiel. Is het mogelijk deze in dezelfde slideshow te gebruiken?

Standaard zal WOWSlider de grootte van je afbeeldingen aanpassen zodat ze in je slideshow passen. Dit kan je echter aanpassen wanneer je afbeeldingen die getrokken zijn in zowel landschaps- als portretprofiel in je slideshow wil tonen.

Open WOWSlider, maak een slideshow aan en voeg je afbeeldingen toe.

Klik daarna op het Eigenschappen icoon aan de bovenkant van je scherm (knop met een icoon in de vorm van een kruisschroevendraaier en moersleutel).

Er zijn drie tabbladen aan de bovenkant van het scherm. Je moet het ‘Ontwerp’ tabblad selecteren.

In de rechterkolom vind je een aantal opties onder ‘Grootte slider’.

Om ervoor te zorgen dat je afbeeldingen hun dimensies behouden kruis je het vakje ‘Aspectverhouding behouden’ aan.

Je wilt er ook voor zorgen dat je de vakjes ‘Kleine afbeeldingen uitrekken’ en ‘Grote afbeeldingen krimpen’ aankruist. Zo zorg je ervoor dat alle afbeeldingen in je slideshow wat met elkaar overeenkomen.

Als je liever hebt dat je afbeeldingen in hun originele grootte behouden worden moet je deze vakjes niet aankruisen.