• full screen wordpress sliderbootstrap slider Bootstrap Layout with Basic Linear Animation
  • Photo diashow Metro Layout with Rotate Transition
  • HTML5 Afbeelding Gallery Numeric Template with Basic Animation

More Demos: Bootstrap carousel, Slick slider, Bootstrap slider, HTML slider, Slick carousel, Bootstrap carousel, HTML slideshow, CSS Slideshow, jQuery carousel, Image carousel

Ik wil dat mijn slideshow begint bij een willekeurige slide en afbeeldingen toont in een willekeurige volgorde. Is dit mogelijk met WOWSlider?

Soms wil je dat je slideshow willekeurig wordt afgespeeld, maar ook start op een willekeurige afbeeldingen. WOWSlider zorgt ervoor dat je dit makkelijk kan bereiken.

Open WOWSlider en maak een slideshow aan. Maak je geen zorgen over de volgorde van je slides in de linker sidebar, maar voeg je slides gewoon toe en pas de beschrijving/het uiterlijk aan tot je tevreden bent met het algemene ontwerp van de slideshow.

Wanneer je tevreden bent klik je op Eigenschappen aan de bovenkant van je scherm. Deze knop ziet er uit als een moersleutel en een schroevendraaier. Je kan het Eigenschappen venster ook openen door te klikken op Slider en daarna op Eigenschappen.

Het Eigenschappen venster komt met drie tabs aan de bovenkant van het venster.

Zorg dat je je in het tabblad Algemeen bevindt.

In de linkerkolom vind je een vakje ‘Willekeurige volgorde’ (onder Auto-play Slideshow’. Kruis dit vakje aan wanneer je wil dat je slideshow volledig willekeurig wordt afgespeeld.

Klik op Toepassen.