• Javascript slider for websiteslider javascript Emerald Theme with Photo Effect
  • Photo diashow Metro Style with Rotate Effect
  • Slider jQuery Elegant Theme with Basic linear Animation

Is de volledige versie van WOW Slider ergens gratis te downloaden?

Wij bieden WOW Slider gratis aan voor non-profit en voor testdoeleinden. U kunt de volledig functionele versie van de software hier downloaden:

http://wowslider.com/wowslider-free-setup.zip

Als u van plan bent om de slideshows op een commerciële website te gebruiken, vragen wij u om de juiste licentie te kopen.

Slideshows gemaakt met de gratis versie van WOW Slider zullen ons logo als watermerk bevatten.

Om dit uit te schakelen, moet u een licentie kopen. Als u een non-profit organisatie bent, neem dan contact met ons op via support [at] wowslider [dot] com, zodat we u een korting kunnen bieden.