EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
Download Free Version

Slider Demos

WOW Image Slider werkt niet goed in Internet Explorer, maar lijkt perfect te werken in de andere browsers. Adviseer mij.

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat de code die WOWSlider produceert werkt in alle browsers, en op verschillende schermformaten en apparaten. Soms kan het echter zo zijn dat u problemen ondervindt in Internet Explorer.

Dit wordt meestal veroorzaakt door een conflict tussen de code en de DOCTYPE die is ingesteld voor uw website.

Om maximale compatibiliteit te garanderen, dient u het Html-bestand te openen voor uw diavoorstelling en de volgende regel toe te voegen aan de eerste regel aan de bovenin het bestand:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

U kunt al een DOCTYPE hebben toegevoegd, in dat geval moet u de bestaande DOCTYPE (alles tussen <! DOCTYPE en het sluiten>) verwijderen voordat u de vervangende erin plakt.

Sla het Html-bestand op en upload deze opnieuw naar uw server. Vergeet niet om de pagina te vernieuwen in uw browser om de wijzigingen te zien.