Zal mijn WOWSlider werken op iPhone/iPad/Android?

Kortom: ja. Alle WOWSlider slideshows werken bijna op alle toestellen die verbinding kunnen maken met het internet. iPhones/iPads/Android toestellen en dergelijke zullen dus geen probleem zijn.

Het lange antwoord: alle slideshows die gemaakt worden in WOWSlider zijn volledig responsief en komen met ondersteuning voor touchscreens.

Wat betekent dit precies?

Responsief – dit betekent dat de slideshow zich zal aanpassen aan eender welke schermgrootte, inclusief iPhones, iPads, toestellen op Android en andere. Onze afbeeldingen passen zich automatisch aan de schaal, én ook de navigatie-elementen zorgen ervoor dat ze op het scherm van de gebruiker passen.

Ondersteuning voor touchscreens – dit betekent dat de navigatie- en user interface elementen werken op apparaten die touch ondersteunen (zoals tablets en smartphones, maar ook apparaten met grote touchscreens zoals in een etalage, museum, enz.).