EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • The car goes on the salt flat html5 image slider codeSalar de Uyuni, Bolivia
 • Desert html5 image slider exampleSalar de Uyuni, Bolivia
 • Flamingo in the Red lake html5 image gallery sliderSalar de Uyuni, Bolivia
 • Flora of the desert html5 image thumbnail sliderSalar de Uyuni, Bolivia
 • Typical landscape simple html5 image sliderSalar de Uyuni, Bolivia
 • The world's largest salt flat responsive html5 image sliderSalar de Uyuni, Bolivia
 • Stone tree css3 html5 image sliderSalar de Uyuni, Bolivia
 • Cemetery of trains create html5 image sliderSalar de Uyuni, Bolivia
The car goes on the salt flat html5 css3 image slider1 Desert2 Flamingo in the Red lake html5 responsive image slider3 Flora of the desert html5 css3 image slider example4 Typical landscape html5 css3 image slider tutorial5 The world's largest salt flat 6 Stone tree image slider jquery7 Cemetery of trains javascript image slider8

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

 • full screen slideshowbootstrap carousel Bootstrap Layout with Carousel Transition
 • jQuery gallery animationjquery gallery Dot Skin with Seven Transition
 • jQuery Afbeelding Diashow Flat Skin with Slices Effect
 • Fotogalerij Subway Layout with Basic Effect
 • jQuery afbeeldingen Slider Catalyst Digital Style with Stack Transition
 • Ajax Slider - WOW slider - Ajax Diashow Pulse Layout with Blinds Animation

  Stack Vertical Animation & Box Template Html5 image slider

Deze opgeruimde en zeer functionele Box template biedt een uniek Vertical Stack effect zodat afbeeldingen van boven lijken te vallen en dynamische onderschriftboxen vergezellen elke nieuwe slide. Het is ook mogelijk voor de kijker om de huidige slide langer op zijn plek te houden als hij simpelweg de muis zo lang op het onderschrift houdt als hij naar de afbeelding wil kijken. Handige pijlen worden aan elke kant van de slides weergegeven om zowel vooruit als achteruit navigeren mogelijk te maken. Gebruikers kunnen echter ook op een afbeelding die ze na de huidige slide zouden willen zien, klikken in de filmstrip met kleine voorbeeldafbeeldingen die onderaan de hoofdslide verschijnen. Het klikken op de hoofdafbeelding stuurt de gebruiker automatisch naar de volgende slide in de show.

De snelle, witte letters die verschijnen in de duo-onderschriftboxen zijn een tijdloos en zeer veelzijdig Ledger lettertype dat mooi opvalt op de donkergrijze achtergrond. Met elke afbeelding stuiteren ook een hoofd- en ondertitel op hun plaats en geven de kijker genoeg tijd om ze in zich op te nemen voor de snelle vervaging en overgang van de slider. Dit is een resultaat van het ‘Move’ beschrijvingseffect. In de tussentijd zijn de overgangen in dit ontwerp glad en zonder fouten, wat resulteert in een uiterlijk dat af is en boeiend op een positieve manier. Je kunt kiezen uit een variatie aan andere effecten naast verticaal op elkaar gestapelde afbeeldingen, van een simpel en klassiek carrousel tot meer dramatische steen- of foto-effecten. Deze slider heeft de ‘Auto play’ aan staan, zodat je hem niet handmatig op hoeft te starten. Dit is de reden waarom de play/pauze knop niet weergegeven wordt in deze slideshow.

WOWSlider templates zijn volkomen compatibel met alle mobiele apparaten en ze voldoen aan de kritische webstandaarden dus ze presteren consistent en worden mooi weergegeven op zo goed als elke machine. Ze zijn getest op miljoenen pagina’s en deze thema’s volbrachten elke keer weer de uitdaging. De snelle, lichte en gemakkelijk te installeren download maakt het zelfs voor een beginnende webontwikkelaar mogelijk om in no time een professioneel uitziende website te hebben.

Je hoeft geen code te leren om deze slideshow te gebruiken aangezien de WOWSlider een drag-n-drop maker heeft waarmee hij automatisch als een HTML pagina of Jooma/Wordpress plugin wordt geëxporteerd. De Insert-to-Page Wizard betekent dat je taak in feite voor je gedaan wordt wanneer je de stijl en afbeeldingen die je wilt gebruiken, geselecteerd hebt en je de Wizard verteld hebt waar je de slideshow wilt laten verschijnen. Je kunt zelfs je nieuwe slideshow direct vanuit je toolbar automatisch publiceren op Facebook. Het is tijd om de hele wereld te laten zien hoe creatief je kunt zijn met deze ongelofelijk simpele WOWSlider app.

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy