EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • slideshow with 3D transition3d slider jquery Fresh Style with Cube Effect
  • HTML5 slideshow softwarehtml5 slideshow Luxury Style with Slices Transition
  • CSS Fotogalerij Push Layout with Stack Animation
  • Foto Diashow Balance Template with Blast Animation
  • Fotogalerij Subway Style with Basic Transition
  • jQuery afbeeldingen Slider Catalyst Digital Style with Stack Transition

  Fade Animation & Sunny Skin Html5 slider

Deze Sunny Fade slideshow template biedt een aangename en ontspannen overgang tussen de slides, waardoor de gebruikers van je website kunnen genieten van een ontspannende slideshow met al je beste afbeeldingen. Met een ingebouwde voorbeeldenstrook en een audiofunctie die ze kunnen bedienen, worden zowel de ogen als de oren van je gasten vermaakt terwijl ze je afbeeldingen op hun eigen tempo bekijken. Zoals altijd heb je de beste slideshow technologie tot je beschikking, waardoor de ononderbroken weergaven de komende dagen zeker in het hoofd van je klanten blijven zitten. WOWSlider’s templates werken even goed als je publiek het op een mobiel apparaat kijkt, als wanneer het op een desktop wordt gekeken, dus de manier waarop toegang tot de website verkregen wordt, is geen belemmering om de aandacht van de bezoekers vast te houden.

Als men op je website aankomt, begint de slideshow zich automatisch af te spelen, vergezeld door de achtergrondmuziek van jouw keuze. Afbeeldingen vervagen van de een in de ander, terwijl een doorschijnende gele box voor het onderschrift vanaf de linkerkant het scherm in schuift. Als de cursor op deze box wordt gehouden, wordt de huidige slide op zijn plek gehouden, zodat deze zo lang bestudeerd kan worden als de kijker zou willen. Met het snelle, duidelijke lettertype dat wordt gebruikt in de onderschriftboxen, past Sunny Fade mooi in een variëteit aan verschillende ontwerpen.

Een niet storende witte band over de onderkant van de slide vervaagt richting het centrum om je niet af te leiden van de afbeelding, terwijl de zichtbare gebieden aan de rechter- en linkerkant dienen als bediening voor de muziek en als thuisplek voor de strook met voorbeeldafbeeldingen. De rij met genummerde cirkels aan de rechterkant van de strook corresponderen met elke slide in je show, dus gasten kunnen gemakkelijk hun weg vinden naar de afbeelding van hun keuze. De genummerde cirkel die hoort bij de huidige slide die getoond wordt, is gemarkeerd met dezelfde zachte gele kleur als de onderschriftboxen, waardoor het altijd gemakkelijk is te zien waar je je in de show bevindt. Klik op elk nummer om de daarbij behorende slide meteen te laten weergeven. Klik in de tussentijd ergens aan de linkerkant van deze strook om de muziek stil te zetten en klik er opnieuw op om het weer aan te zetten. Deze vrijheid om hun ervaring zelf aan te passen, zal er zeker voor zorgen dat je klanten steeds weer terug komen naar jouw website.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy