EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  Dribbles Animation & Book Layout Image carousel

Deze demo gebruikt een uitstekende Book sjabloon. Pijlen worden in een unieke antieke stijl gemaakt die hun grootsheid benadrukken. De lijst laat dit ontwerp lijken op een heel oud boek. Afgeronde kogels met mooie mouse-over miniaturen zitten rechtsonder in de hoek. Beschrijvingen met de creatieve “Lobster” lettertype gebruiken vervagende transitie effecten die heel goed bij dit sjabloon past en het laat lijken op een natuurlijk onderdeel van het boek.

Dribbels animaties geven deze demo een opvallend uiterlijk. Bubbels kunnen van onderen verschijnen, van boven, van de linksboven-hoek, van de rechtsonder-hoek met een fantastisch elastische stuiter. Het kan ook van alle kanten tegelijk komen of vanuit het midden van het scherm komen. Dit effect kan ook weer verdwijnen op dezelfde plekken die hierboven zijn genoemd. De bubbels gebruiken andere kleuren voor de volgende afbeelding zodat het effect uitstekend blijft passen bij de afbeeldingen. Dit thema is perfect afgestemd voor bedrijven die boeken verkopen of tentoonstellingen houden. Het is ook goed voor huishoudelijke foto-bibliotheken.

  EEN MAKKELIJKE MANIER OM DEZELFDE SLIDESHOW TE MAKEN?

Om deze slider te maken, zou je de Book sjabloon en Dribbles effect moeten selecteren aan de rechterkant van een voorbeeldvenster.

Daarna klik je op “Meer instellingen”, op de “Ontwerp” tab stel je de vertraging tussen de slides in en zet je de duur van het effect op 2,0 seconden.

Ga nu naar de “Algemeen” tab, vink de “Pauze/Afspeel” knop uit, stel de “Fade”-effect beschrijving in. De standaard miniatuur afmeting is x48. Nu is je slider klaar, publiceer het en gebruik het met plezier!

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy