EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
  • Edinburgh javascript photo gallery Scotland, Great Britain
  • Ferris wheel javascript image gallery London, Great Britain
  • London photo gallery javascript Great Britain
  • Landscape image gallery javascript Scotland, Great Britain
  • Windsor javascript gallery slideshow Great Britain
Edinburgh javascript gallery slider 1 Ferris wheel free javascript image gallery 2 London free javascript gallery 3 Landscape free javascript photo gallery 4 Windsor javascript image gallery code 5
javascript image gallery

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  Slices Transition & Megalopolis Template Javascript gallery

Bij het bouwen van een website willen de meeste bedrijven een soort van afbeelding slider gebruiken om hun potentiële bezoekers een idee te geven van waar hun website en diensten over gaan. De JQuery WOWSlider is een uitstekende keuze als het gaat om het integreren van visuele weergave op uw website. Het stelt mensen die geen uitgebreide kennis hebben van codering in staat om prachtig en professioneel afbeeldingen te tonen op hun hoofdpagina met slechts één druk op de knop.

Het bovenstaande voorbeeld heeft een simplistisch sjabloon met rechtlijnig kader zonder randen dat de aandacht van het publiek direct naar de afbeelding zelf trekt, in plaats van naar een rand of de omgeving van de afbeelding slider - zoals sommige andere sjablonen hebben. Dit betekent dat alles wat u rond dit soort rand plaatst, het publiek kan afleiden, dus met een simplistisch website design als achtergrond komt het het beste tot zijn recht.

Bij dit sjabloon gaat het allemaal om de vsiuals die u erin plaatst! De tekst bij dit sjabloon met kader zonder randen verschijnt in twee verschillende tekstvakken in de linker bovenhoek. Deze twee tekstvakken zijn rood en zwart, het rood verschijnt eerst op de sjabloon en het zwarte verschijnt er daarna onder. Het rode tekstvak zal eerst de aandacht van het publiek trekken, met een wit vet lettertype tegen de rode achtergrond. Het zwarte vlak eronder is wat kleiner en smaller, en het lettertype is niet vet maar nog steeds wit tegen een zwarte achtergrond.

Dit sjabloon heeft een totaal van vijf afbeeldingen, maar er kunnen meer prachtige visuals aan toegevoegd worden. Elke afbeelding pauzeert ongeveer 2-5 seconden lang voordat automatisch de volgende dia wordt getoond met behulp van een slicing effect. Het slicing effect zorgt ervoor dat de binnenkomende afbeelding ofwel verticaal in rechthoekige stukken gesneden wordt vanaf de onderkant, of op een soortgelijke manier vanaf de bovenkant. Als dit slicing effect plaatsvindt vanaf de linkerkant, zal het zichzelf overlappen zodat een nieuwe afbeelding getoond kan worden.

Deze bijzondere demo is ingesteld op een auto-play-optie, maar het bevat wel knoppen om een dia terug te gaan, op te slaan en te pauzeren zodat de gebruiker de pauze-knop kan gebruiken of een afbeelding kan overslaan. Deze oranje knoppen bevinden zich links onderaan de slideshow. Als de slider het einde van de reeks afbeeldingen heeft bereikt, zal hij vanzelf weer vanaf het begin beginnen. U kunt zien hoeveel afbeeldingen zich in een slide bevinden door de zwarte rechthoek Bubbles te bekijken onderaan in het midden van elke afbeelding.

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy