EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • Slider jQuery Elegant Design with Basic linear Animation
  • Foto Diashow Balance Design with Blast Effect
  • jQuery afbeeldingen Slider Catalyst Digital Template with Stack Animation
  • Beste jQuery Slider Crystal Template with Basic Linear Effect
  • Div Slider jQuery Flux Design with Slices Animation
  • Ajax Slider - WOW slider - Ajax Diashow Pulse Skin with Blinds Transition

  Cube Transition & Contour Skin Javascript image slider

Bij deze demo gaat alles om transparantie om zo min mogelijk belemmering voor uw afbeeldingengalerij te veroorzaken. Het hele thema bevat bijna geen afleidende kleuren en in plaats daarvan maakt het alleen gebruik van zwart voor de benodigdheden. Pijlen en beschrijvingen zijn omgeven door gebogen rechthoeken en verdwijnen wanneer ze niet in gebruik zijn. Ze laten u snel door de foto's bladeren en als u de titel van de foto beter wilt bekijken, dan houdt u simpelweg de muis erover om het te voorzien van een mooie groene achtergrond voor het geval dat het zwart van deze thema niet geschikt is voor uw foto.

Dan zijn er ook nog rondjes aan de onderkant van de demo waarmee u kunt bijhouden hoe ver u zich in de slideshow bevindt. Als u uw muis over deze rondjes houdt, zal de respectievelijke afbeelding van elk rondje getoond worden in een geschikte maat rechthoek. Door de eenvoud en focus op zo min mogelijk obstructie is dit thema geschikt voor elke soort galerij.

De slideshow zelf maakt gebruik van een Cube-effect. De overgang lijkt op een roterende kubus met afbeeldingen op alle oppervlakken. De slider kan in alle richtingen zowel horizontaal als verticaal roteren. Dit effect is soepel en het ziet er geweldig uit.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy