EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
  • image slideshow javascriptCampus
  • javascript image slideshowTower
  • javascript slideshow codeSquare in central Oxford
  • javascript slide showUniversity Church
  • slideshow in javascriptDesigned by James Gibbs in neo-classical style

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  Rotate Transition & Quiet Skin

Een verleidelijk en bedriegelijk simpel ontwerp met zachte, blikvangende effecten, dat zijn de hoogtepunten van deze demo slideshow die is gemaakt met de geweldige Wowslider. De afbeeldingen roteren naar binnen en naar buiten, wat een aantrekkelijk en opvallend effect creëert.

Iedere afbeelding van het gevogelte wordt met een prettige lengte gepresenteerd. En wanneer je wat verder door wilt gaan, kun je een pijl aan de linker- en rechterkant van de slideshow vinden.

Iedere pijl licht automatisch op wanneer je de cursor erover beweegt, en verdwijnt subtiel. Het ontwerp is eenvoudig wit op een doorschijnende grijze achtergrond. De geronde hoeken geven de pijlen een gevoel van moderniteit.

Het pijlontwerp wordt gecomplementeerd door de beschrijvingen. Deze vormen twee rijen die naar binnen glijden vanuit de bovenkant van de fotolijst. Ieder omschrijvend tekstvak is net als de pijlen gerond aan de hoeken. Het bovenste kader heeft een doorschijnend witte achtergrond met zwart schrift, terwijl het onderste vak een zwarte doorschijnende achtergrond heeft met witte letters. Een serie van witte cirkels middenonder kan gebruikt worden om eenvoudig naar iedere andere slide te gaan. Een schaduw onder de slider ziet er buitengewoon mooi en modern uit.

Deze demo is verfijnd en modern van uitstraling. Zonder twijfel wordt iedere website onmiddellijk een blikvanger met een aantrekkelijke slideshow die met Wowslider is gemaakt. Het is ook een slideshow die klaar is voor mobiel gebruik. Je kunt een perfecte, optimale slider krijgen die speciaal met jouw inhoud is gecreëerd en die voor ieder apparaat toegankelijk is. Het betekent dat je je slider ook eenvoudig kunt swipen op mobiele apparaten en tablets wanneer je de ‘swipe support’-functie aanzet. Vergeet niet om ook andere nuttige opties uit te proberen, zoals ‘random order’ en ‘on-demand image loading’. ‘Random order’ zal de afbeelding op willekeurige volgorde afspelen voor een onverwacht effect. ‘On demand image loading’ zal je helpen als je een slider met veel afbeeldingen hebt. De afbeeldingen worden alleen geladen wanneer je erop klikt. Je hoeft dus niet te wachten tot een grote slider volledig geladen is, je kunt er onmiddellijk mee werken.

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy