EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
  • One Way 3d slider jquery Wintage Collection
  • Cards 3d jquery slider Wintage Collection
  • Freedom 3d image slider jquery Wintage Collection
  • Bridge jquery 3d image slider Wintage Collection
One Way slider 3d jquery 1 Cards free 3d slider jquery 2 Freedom jquery slider 3d 3 Bridge 3d image slider jquery free download 4
jQuery 3D Slider

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  Brick Animation & Transparent Skin Jquery 3d slider

Deze slideshow demo door WOWSlider heeft een unieke baksteen effect dat er goed uitziet bij een snel gemaakte portfolio op een hoofdpagina of bij interieur ontwerp of renovatie websites. Het heeft ook een heel schoon en scherp uiterlijk omdat er geen randen zijn, dus de slideshow zal er werkelijk goed uitzien bij zulke websites, want aantrekkelijke en scherp uitziende interieur ontwerp/renovatie websites zien er fantastisch uit.

Het gehele uiterlijk van de slideshow ziet er heel schoon en transparant uit. Naast het gebrek aan randen, heeft het links en rechts pijlen voor het bladeren door de afbeeldingen, een kleine pauze en afspeel knop die rechtsboven in de hoek zit en dikke ronde kogels in het midden onderaan de lijst. Het beste gedeelte van deze functies is dat ze allemaal transparant zijn met een getand uiterlijk en daaronder zit een witte schaduw; dit maakt ze zichtbaar als gebruikers hun muisaanwijzer op de lijst plaatsen. De kogels die ook bijna transparant zijn hebben ook de schaduw en de huidige kogel in de afbeelding die wordt weergegeven heeft een kleine zwarte kogel erin om te laten zien welke kogel afgespeeld wordt. Als er met de muisaanwijzer over iets wordt geplaatst toont de geselecteerde kogel de afbeelding die het bevat in een kleine vierhoek die weer verdwijnt zodra de muisaanwijzer weer weggaat. De tekst wordt dikgedrukt in een zwart lettertype links op de lijst getoond om het leesbaar te maken en bij elke slide glijdt de tekst er letterlijk in van de linkerkant. Al deze transparantie en het gebrek aan randen geeft de slide heel scherp en modern maar het beste contrast die er ook in zit is de bakstenen transitie van de afbeeldingen.

Na drie of vier seconden voor elke slide “brokkelt” de huidige slide af en breekt dan af in kleine vierkanten, dit zijn de bakstenen. Deze bakstenen geven een vette en dik uiterlijk vanwege de donkere binnenkant die wordt getoond wanneer ze afbrokkelen. Daarna draaien alle bakstenen willekeurig om, zo worden de verschillende gedeeltes van een andere slide voor een seconde getoond; voordat ze uiteindelijk gelijkmatig zijn verdeeld, om zo een helder beeld te kunnen tonen van een bepaalde slide. Het transitie effect is heel erg dikgedrukt en alles gebeurt gelijktijdig, dit maakt het nog voordeliger voor woondecoratie/renovatie of interieur ontwerp websites.

Wanneer deze slides high-definition moderne en klassieke afbeeldingen hebben van interieur ontworpen of gerenoveerde woonkamers, keukens, badkamers of slaapkamers, kunnen ze voor een prachtige slideshow worden gebruikt bij relevante websites.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy