EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • Alligator simple jquery banner rotatorAn alligator is swimming.
 • Antelope javascript banner rotator codeThe addax, also known as the screwhorn antelope.
 • Bison banner rotator scriptA bison has a long, brown coat.
 • Fishing cat javascript banner rotatorFishing cat is sleeping
 • Clouded leopard banner rotator wordpressThe clouded leopard is a felid found from the Himalayan foothills.
 • Deer jquery banner rotator freeThe spotted deer or the Japanese deer.
 • Dog jquery banner slider free download with demoGerman shepherd dog
 • Hippopotamus banner rotator pluginThe hippopotamus is a large mammal in sub-Saharan Africa.
 • jquery banner rotator free downloadNice green lizard
 • jquery banner rotator freeNative largely within the Arctic Circle encompassing the Arctic Ocean.
 • banner rotator htmlThe otter's diet mainly consists of fish.
 • javascript rotator bannerGalapagos giant tortoise.
 • jquery banner rotatorThe inhabitants of the pond.
jquery banner slider simple jquery banner slider rotator banner widget jquery banner slider simple jquery banner slider responsive jquery banner free responsive jquery slider rotating jquery banner banner slider jquery free download banner slider jquery code banner slider bootstrap jquery banner animation banner slider html code
jQuery HTML banner rotator

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

 • Slideshow jQuery demoslideshow jquery Salient Design with Squares Transition
 • CSS3 image slider downloadcss3 image slider Book Template with Book Animation
 • Responsive afbeelding slideshow Chess Layout with Blinds Transition
 • Foto Slider Cloud Style with Fly Effect
 • jQuery Vertikale Slider Digit Template with Stack Vertical Transition
 • jQuery Banner Slider Pinboard Design with Fly Effect

  Fade Transition & Catalyst Theme

Deze slideshow demo heeft een gepolijste zilveren rand, die hem een verzorgde en modern stijl geeft die goed past bij iedere professionele of zakelijke website. Het gebruik van deze slider voegt een interessant focuspunt toe dat prima samengaat met verschillende soorten weergaven, van artistieke fotografie tot goed verzorgde productafbeeldingen. De slideshow geeft echter ook een idee van creativiteit. De titel- en omschrijvingstekstvakken zijn bijvoorbeeld geplaatst in de hoek linksonder en komen afwisselend van boven of van de zijkant het beeld binnen. De beweging van ieder tekstvak trekt de aandacht naar de slider toe en moedigt interactie met de gebruiker aan. De tekst in ieder tekstvak is helder en goed te lezen. De titel heeft een donkergrijze kleur en is vetgedrukt, terwijl het bijschrift een kleiner lettertype heeft met een zwarte kleur. Beide staan in Verdana.

Wanneer de slideshow begint wordt iedere afbeelding een aantal seconden afgebeeld voor de show verdergaat naar de volgende. Door op een afbeelding te klikken en de muis ingedrukt te houden, is er een pauze; de cirkelvormige pijlen links en rechts laten de gebruiker naar de vorige of volgende afbeelding navigeren. Deze pijlen komen niet in beeld, tenzij je met je muis over de huidige afbeelding gaat. Dit geeft het totaalbeeld een heldere uitstraling zonder knoppen die de aandacht afleiden. Daarnaast kunnen gebruikers de muis gebruiken om een afbeelding naar links of rechts te slepen en de volgende afbeelding in de serie te tonen. Door de muis of pijlen te gebruiken, kunnen gebruikers de snelheid van de slideshow gebruiken en hem, als dat gewenst is, versnellen of juist vertragen.

De slideshow blijft spelen, en scant terug wanneer hij het einde bereikt, waarna de volledige verzameling weer vanaf het begin wordt afgespeeld. Gebruikers kunnen ook kiezen welke afbeelding ze willen gebruiken door op de thumbnailgalerij te klikken die direct onder de slider wordt weergegeven. Daarnaast komt de titel in beeld van de thumbnail waar je met de muis overheen gaat. De afbeeldingen zelf zijn groot en kunnen details tonen die anders misschien over het hoofd gezien zouden worden. De foto’s moeten daarom van hoge kwaliteit zijn.

Deze demo gebruikt een Autoplay Slideshowfunctie. Dit betekent dat je de slider niet automatisch hoeft te starten, hij begint simpelweg wanneer je hem opent. Zoals je kunt zien is er geen play/pauseknop, dus je kunt de show niet oppen. Let ook op de Swipe Support optie. Deze functie kan je helpen om de slides eenvoudig te wisselen op een mobiel apparaat.

Al deze opties kunnen gevonden en gewijzigd worden bij Slider-Properties-General.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy