EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  Stack vertical Transition & Vernisage Style

WOWSlider is een leuke en gebruikersvriendelijke module om online slideshows mee te maken. Het programma werkt beter dan anderen omdat het lekker soepel functioneert. De WOWSlider, te gebruiken met bijna alle browsers en apparaten, is de ideale software die jouw slideshow de wow factor geeft.

Deze demo heet de Carrousel – Vernisage Stack Vertical. Dit ontwerp voorziet in een prachtige gebruikersomgeving met een prettige navigatie tussen de slides. Er is een verticaal navigatiepaneel aan de linkerkant waarmee de gebruiker naar elke slide in de presentatie kan gaan.

Het ontwerp gebruikt een glanzende en geraffineerde stijl die ideaal is voor zaken of elke andere formele presentatie. Elke slide ziet eruit alsof deze boven op een stapel foto's ligt. Met de pijlknoppen aan beide zijden, kun je makkelijk door alle plaatjes navigeren.

Je kunt tekst toevoegen in de linker benedenhoek. De tekst is in twee stukken verdeeld, een titel, en een korte beschrijving. Het gebruikte lettertype ziet er prachtig uit, en wordt geplaatst in een simpele rechthoek met een doorzichtige kleur en ronde hoeken.

Het sjabloon is simpel en perfect voor elke formele slideshow. Je kunt het gebruiken voor online portfolio's en zakelijke presentaties. De plaatjes glijden soepel over elkaar heen en kunnen zonder het slideshow effect worden laten met de ingebouwde navigatietool om de slide te pauzeren. Uiteindelijk komt het hier op neer: deze slideshow stijl is perfect voor elke soort presentatie, fijn om gebruiken en ziet er goed uit.

  HOE KAN IK PRECIES DEZELFDE SLIDESHOW MAKEN?

Open het WOWSlider programma, klik daarna op Slider Instellingen. Dan zie je de algemene tab en een aantal opties. Vink de Auto Afspelen optie aan en schakel de Pauze/Afspelen knop uit (je slideshow begint automatisch). Stel het beschrijvingseffect in op Bewegen, zet het links uitlijnen op Filmstrip. Er is een andere handige functie zoals de Swipe support. Als je deze instelt kun je slideshow makkelijk op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets gebruiken.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy