EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • Image gallery jQuerygallery jquery Tick Style with Book Animation
  • Slider jQuery Elegant Skin with Basic linear Effect
  • Fotogalerij Subway Layout with Basic Transition
  • HTML5 Afbeelding Gallery Numeric Template with Basic Transition
  • CSS Bilderslider Aqua Theme with Flip Transition
  • jQuery Vertikale Slider Digit Style with Stack Vertical Effect

  Blur Transition & Terse Design

De Pauze/Afspeel knoppen worden gebruikt om de slider te starten of om een huidige afbeelding vast te houden als dat gewenst is. Maar deze slider heeft deze knoppen niet omdat de Automatisch afspelen-functie aan staat. Je hoeft je slider niet handmatig op te starten. De Vorige en Volgende pijlen worden hier ook gebruikt om zowel de vorige als de volgende slides te bereiken. Je kunt ook de slides aanklikken, slepen en bekijken met een muis. Kleine miniaturen dienen als snelle voorbeelden van de afbeeldingen en ze worden geactiveerd door navigatiestippen. De navigatiestippen geven daarnaast ook de volgorde aan van de afbeeldingen.

De tekst beschrijvingen staan linksonder van de slider op een witte rechthoekige tab; dit maakt de teksten zowel van dichtbij als ver goed leesbaar en opvallend. De tekst beschrijvingen hebben het “adjudged Helvetica Neue” lettertype met de uitlijning van uitvullen. Ze verschijnen sneller in beeld en het is moeilijker om de mate van de “blur transformatie” (onscherpte transformatie) te zien dan de afbeeldingen. Beschrijvingen worden niet veranderd door invoer van de muis en ze hebben daarom geen reactie op klik, veeg en sleep acties van de muis. De blur transitie effect zal de bezoekers van je website aantrekken. De afbeeldingen verwisselen vloeiend en het is mooi om te aanschouwen.

De huidige slider is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. WOWSlider maakt je mobiel-geoptimaliseerde versie van je website heel mooi – zonder iets te hoeven aan te passen – het zal automatisch je slider gebruiken om een geoptimaliseerde versie te maken voor telefoons met een aanraakscherm. WOWSlider heeft ook een veeg functie, die heel goed werkt op mobiele apparaten.

De scripts zijn heel goed geoptimaliseerd. De WOWSlider code is heel compact en neemt weinig geheugen in (6kb gzipped), maakt gebruik van hardware-versnellende animaties, dat betekent dat je web slider altijd toegankelijk is. WOWSlider zorgt ervoor dat alles goed wordt ingesteld om ervoor te zorgen dat je slideshow altijd snel laadt, ongeacht hoeveel internet verkeer er is. De geoptimaliseerde code garandeert snelle laadtijden voor je content en zorgt ervoor dat het ook toegankelijk blijft voor je bezoekers.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy