EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • photo gallery jquery Monument in Leipzig, Germany
 • photo gallery script Middle Ages
 • html photo gallery code Anholt
 • responsive photo gallery Paris
 • lightbox photo gallery Chicago
 • photo gallery slider the River Thames, London
 • jquery photo gallery plugin San Francisco
 • gallery photo jquery France
 • image galleryBerlin
 • jquery photo gallery free Paris
photo jquery gallery code

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

 • jQuery carousel free downloadjquery carousel Animated Theme with Parallax Animation
 • Javascript image slider examplejavascript image slider Contour Theme with Cube Animation
 • CSS3 image rotatorcss3 image slider Book Skin with Book Animation
 • Banner maker Geometric Skin with Ken Burns Transition
 • HTML-diapresentatie Silence Theme with Blur Transition
 • HTML-galerij Dominion Template with Blinds Transition

  Photo Effect & Strict Template Jquery photo gallery

Dit sliderontwerp is kleurrijk en heeft een enigszins retro beleving. Hij gebruikt blauw en wit, met kleurovergangen en effecten van de rand, maar hij ververst het ontwerp esthetisch en er is gekozen voor een modern san-serif lettertype.

De slider heeft geen rand of effecten van het frame. In plaats daarvan creëert het standaard verandereffect ‘photo’ een natuurlijke rand van een donkere collage van alle foto’s in de slider. Dit is een leuke keuze en geeft de slider de sfeer van een familie-album.

Navigeren door de slides wordt gedaan door twee pijlen die verschijnen als je met de muis over de slider gaat. Deze pijlen zijn dikgedrukte witte pijlpunten op een blauwe achtergrond met een kleine verticale kleurovergang en schaduwen. Een witte schaduw onder de knop maakt het effect af en laat de navigatiepijl echt opvallen. De navigatiepijlen en hun achtergrond zijn semi-transparant, zodat je de foto’s eronder nog kunt zien. Als je met de muis over de pijl gaat, wordt hij echter volledig ondoorzichtig.

De navigatiepijlen zijn erg gebruiksvriendelijk doordat ze groot, dikgedrukt en duidelijk zijn. Hierdoor is deze slider geweldig voor een website voor een technisch iets minder onderlegd publiek.

In het midden van de onderkant staan een reeks blauwe vierkanten die de pijlknoppen nabootsen met hun kleurschakering en witte schaduw. Als het blauwe vierkant die de huidige slide representeert, wordt gemarkeerd, verschijnt een witte punt in het midden met een zelfde ‘platte schaduw’ effect.

Hetzelfde gebeurt als je met de muis over een van de vierkanten gaat om te bladeren door de slides. Een witte punt verschijnt in het midden van het vierkant. Bovendien komt er een klein voorbeeld van de slide in een blauw frame en je krijgt een onderschrift die je de naam van de slide geeft.

In de linkeronderhoek staat het onderschrift. Deze heeft een blauwe achtergrond die vanuit de linkerkant van de slider tevoorschijn komt. Dit is een mooie ontwerpkeuze. De tekst is wit en er is zowel een grotere titel als een kleinere ondertitel. Het gebruikte lettertype is Roboto Condensed, een zeer modern, geometrisch san-serif lettertype. Dit lettertype is een interessante keuze die samen met het enigszins retro sliderontwerp en de ‘platte schaduw’ dit ontwerp bijzonder esthetisch maakt.

Het onderschrift is in zijn geheel semi-transparant, net als de navigatiepijlen.

Er zijn een aantal transitie-effecten om uit te kiezen, maar het standaardeffect ‘photo’ is een zeer goede keuze. Het zorgt voor een natuurlijk frame-effect, wat ruimte over laat voor de brutale gebruikersinterface zonder dat er teveel ruimte van de hoofdafbeelding wordt ingenomen. Het is leuk en een beetje retro, wat helpt het sliderontwerp te versterken. Het geeft mensen ook de mogelijkheid een glimp op te vangen van de afbeeldingen die er nog aankomen, wat de gebruikers vertelt dat het een slideshow is en ze nieuwsgierig maakt naar de nog komende inhoud.

Deze slider is perfect voor website die gericht zijn op een iets minder technisch onderlegd publiek, bijvoorbeeld sites voor iets oudere mensen. Het heeft ook een beetje een ‘zelf gemaakte’ beleving, wat het tot een geweldige keuze maakt voor familiewebsites om vakantiefoto’s of bruiloftsfoto’s te laten zien.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy