EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • full screen slideshowfull screen slider Slim Design with Lines Animation
  • Slideshow software with musicslideshow software Zoom Layout with Domino Animation
  • Responsive CSS3 Slider Gothic Template with Domino Animation
  • CSS Diashow Plastic Design with Squares Animation
  • jQuery Afbeelding Diashow Flat Template with Slices Transition
  • afbeelding slider HTML slider Calm Skin with Ken Burns Effect

  Stack Transition & Catalyst Digital Layout

Deze slideshow steekt boven alle andere uit die beschikbaar zijn. Zodra je de pagina opent, start die automatisch de slideshow. Alle afbeeldingen zullen een voor een de revue passeren. De slider heeft ook pijlen naar links en rechts die de gebruiker verder of terug laten bewegen in de presentatie. Als je een afbeelding opnieuw wilt bekijken, klik je simpelweg op de linkerknop om de vorige slide te tonen. Wanneer je sneller door wilt gaan, kun je op de pijl naar rechts klikken. De pijlen zijn doorgaans verborgen, omdat de slideshow automatisch doorgaat; wanneer je echter met de cursor over de slides gaat, komen de pijlen weer tevoorschijn en kun je ze gebruiken.

Wanneer je van de ene afbeelding direct naar een volgende door wilt, zijn er genummerde knoppen onderaan de slide. Iedere nummer stelt een slide voor. Als je de afbeeldingen terug wilt kijken, maar niet wilt wachten op de automatische wisselingen van de slides, kun je gewoon op een nummer klikken om de afbeelding getoond te krijgen. Wanneer je over het nummer beweegt zonder te klikken, krijg j een kleine preview van de afbeelding in kwestie te zien.

In de hoek linksonder wordt de titel van de afbeelding getoond. Het heeft een functie die je een korte beschrijving van iedere afbeelding laat geven. Zoals je ziet in de slideshow verloopt de overgang in stack mode. Iedere afbeelding gaat naar links nadat hij in beeld is geweest, en een andere slide wordt afgebeeld. Dit is een elegante presentatie, waarbij iedere slide de afbeeldingen op een verfijnde manier in beeld brengt.

Deze slideshow is elegant en zal niet alleen klanten aantrekken, maar ze ook langer op je profile laten blijven. Het is geen gewone slideshow. Hij gebruikt opmerkelijke en revolutionaire functies die je kunnen helpen om je online zichtbaarheid te verhogen.

Met de slideshow kun je zo veel afbeeldingen gebruiken als je wilt. Het beste is het om hem te gebruiken op je homepage om de belangrijkste kenmerken van je bedrijf te benadrukken. Ook kun je de slideshow gebruiken als een opsomming van de zaken die je bedrijf doet. Het goede aan dit soort slideshow is dat het geweldige functies heeft die het voor gebruikers makkelijk maken om te navigeren.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy