EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • Image Responsive Carouselimage carousel Book Template with Dribbles Transition
  • HTML Sliderjquery 3d slider Transparent Layout with Brick Effect
  • javascript slider freejavascript slider Ionosphere Style with Stack Effect
  • Fotogalerij Subway Theme with Basic Transition
  • jQuery Afbeelding Scroller Prime Time Skin with Basic linear Animation
  • jQuery Responsive Slider - Wordpress Plugin Shady Skin with Stack vertical Animation

  Basic Effect & Crystal Design

Met “eenvoud is de sleutel” als basisgedachte heeft deze demo een zeer minimalistisch ontwrp. Het heeft een dunne, zwart-transparante rand die de afbeelding erachter slechts een beetje laat zien, wat de afbeelding alleen nog maar meer naar voren doet komen. Voor het navigeren tussen slides zijn er pijlen naar links en rechts, met witte halve cirkels en simpele zwarte pijlen die buiten het kader zijn bevestigd. In de hoek rechtsboven zijn er effen, transparante witte stippen om naar slides te springen, en wanneer je er met de muis overheen gaat wordt een kleine preview getoond van de afbeelding in kwestie. Dit snelle en duidelijke systeem maakt het zoeken in slides eenvoudiger. Linksonder staat het tekstvak voor titels en beschrijvingen, een simpele, transparante zwarte box met witte tekst die makkelijk te lezen is. De tekst verandert met iedere slide.

Er is bij iedere slide een pauze van 4 seconde, genoeg voor een snelle blik; de afbeelding gaat dan over in de volgende. Deze overgang is vloeiend en ziet eruit als of de nieuwe afbeelding de oude in zijn beweging wegdrukt. Aan het einde van de slide wordt er snel teruggespoeld, waarna de slider weer opnieuw begint.

Dankzij de eenvoudige navigatie en een simpel, aantrekkelijk ontwerp is deze slideshow geschikt voor vele websites: zaken, onroerend goed of zelfs reissites kunnen deze show gebruiken om op een creatieve manier hun beste kenmerken naar voren te brengen. Bezoekers kunnen zonder moeite zien wat je aanbiedt. Dit design is minimalistisch en zal goed samengaan met ieder websitethema. Afbeeldingen zijn een geweldige manier om je bedrijf te laten zien, en dankzij deze slider krijgen bezoekers die afbeeldingen simpelweg voorgeschoteld. Ze kunnen makkelijk kijken of navigeren met hun muis om te zien wat dit bedrijf hen te bieden heeft.

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy