EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • carousel image slidercarousel slider Showy Theme with Carousel Animation
  • CSS Gallery for websitecss gallery Galaxy Design with Collage Animation
  • Javascript slider for websiteslider javascript Emerald Template with Photo Animation
  • jQuery afbeeldingen Rotator Terse Skin with Blur Transition
  • jQuery Slider Carousel - Diashow Demo Mac Template with Stack Transition
  • jQuery Banner Slider Pinboard Style with Fly Transition

  Slices Animation & Elemental Style

Afhankelijk van je eigen zaak kun je kiezen tussen verschillende soorten templates. Op deze manier zul je altijd iets entertainends kunnen vinden dat je helpt. Je zult een play/pause-knop hebben waarmee je het volledige proces kunt controleren, en daarnaast zul je de kans hebben om te kiezen voor interessante modellen die op het scherm zullen verschijnen zodra je de afbeelding wijzigt. Van kleurrijke Bubbles, waarbij de kleuren matchen met die van de vorige afbeelding, tot rechte lijnen die in een lineaire vorm verschijnen, je hebt alles dat je wilt. Daarnaast kun je ook iets eenvoudigers kiezen waardoor klanten alle afbeeldingen kunnen bekijken zonder op een knop te hoeven drukken. De afbeeldingen blijven dan een paar seconden op het scherm zodat ze goed bekeken kunnen worden, met het gevolg dat je klanten tevreden zullen zijn over de service die je aanbiedt.

Tijdens het effect verdwijnt de afbeelding en verschijnen er verschillende vormen, die zorgen voor een interessante slide die de kijker bezig zal houden. Deze vormen hangen af van de wensen van de klant, zodat je kunt kiezen tussen verschillende modellen. Voor meer informatie hierover kun je de hoofdwebsite bezoeken, waar je allerlei interessante modellen zult vinden.

Deze slideshows hebben vele voordelen die je in overweging zou moeten nemen, waaronder dat bezoekers van je website automatisch worden beziggehouden. Op deze manier zien ze sneller iets interessants waardoor ze terug blijven komen. Zo heb je de mogelijkheid om de concurrentie een stap voor te zijn, een groot voordeel dat de winst zal verhogen.

Deze slideshow gebruikt het Emmental template. Het lijkt redelijk simpel, maar ziet er geweldig uit. Er zijn twee pijlen, een links en een recht. De pijlknoppen bestaan uit een witte, transparante cirkel en een grijze pijl. De beschrijving heeft het Open Sans font, dat er modern en mooi uitziet. De navigatiecirkels zijn zichtbaar in de hoek rechtsboven. Deze cirkels zijn klein en wit, en worden grijs wanneer ze eenmaal geselecteerd zijn.

Het Slices animatie-effect is ook geweldig. De afbeelding wordt gesneden en de delen kunnen naar de boven en onderkant schuiven. Het kan ook het effect hebben van openende luifels.

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy