EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  Slices Effect & Flux Layout

De WOWSlider slideshow is een webcodeprogramma dat gewenste afbeeldingen op verschillende manieren toont, terwijl de gebruiker ook op zijn eigen tempo door de show kan scrollen. De show gaat automatisch door de afbeeldingen, wat de webpagina waarop hij staat een mooi effect geeft. Deze beschrijving focust op de onderdelen van de WOWSlider en hun individuele functie. De belangrijkste delen van de sliders zijn: * De Navigatiecontrole, *De Thumbnails en Bijschriften, *De Overgangseffecten.

De navigatiecontrole maakt het voor een bezoeker mogelijk om verschillende afbeeldingen te kunnen bekijken in de slider. Er zijn verschillende types navigatie, zoals volgende/vorigepijlen, een play/pauseknop en navigatiestippen. Een pijlknop is een wit rondje met een blauwe pijl erin. De kleuren passen goed bij elkaar. Een play/pauseknop is er in deze slideshow niet, dus je kunt hem niet handmatig starten en stoppen. De stippen lijken op de pijlen, maar zijn kleiner en hebben een rond, transparant frame. Deze controlemogelijkheden zijn onopvallend en verschijnen, met uitzondering van de stippen, alleen wanneer je over de slider gaat met de muis.

De thumbnails en tekstbeschrijvingen helpen de bezoeker om de inhoud van de slider te identificeren. Thumbnails verschijnen bij beweging met de muis en helpen de gebruiker om een gewenste afbeelding te bekijken. De beschrijvingen kunnen volledig worden aangepast en veranderen per afbeelding. In deze slider wordt er het lettertype Tahoma voor gebruikt. In zwarte letters ziet dit er prachtig uit op de witte, transparante achtergrond.

Er zijn meer dan genoeg overgangseffecten, in totaal 30, die allen een unieke wisseling van afbeeldingen bewerkstelligen. Sommige van de overgangen gebruiken gekleurde vormen, andere een zachte blending techniek.

De WOWSlider is een simple programma dat ontworpen is om niet-programmeurs een stijlvolle, kleurrijke en eenvoudig te gebruiken slideshow te bieden. Hij kan voor allerlei doelen worden gebruikt en verschillende inhoud overbrengen. De slider past op iedere website, is zichtbaar op ieder apparaat, en is ook nog eens gratis.

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy