EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • CSS Gallery appcss gallery Galaxy Layout with Collage Animation
  • Javascript slider for websiteslider javascript Emerald Template with Photo Transition
  • jQuery afbeeldingen Slider Catalyst Digital Theme with Stack Transition
  • HTML5 Afbeelding Gallery Numeric Skin with Basic Transition
  • jQuery Slider Demo Noble Design with Fade Animation
  • Responsive image gallery using javascriptresponsive image gallery Glass Skin with Basic Linear Animation

  Blast Animation & Mellow Template

Wow Slider is één van de meest vloeiende, meest soepel werkende online slideshow software. In tegenstelling tot andere slideshow-programma's online, komt hij niet vast te zitten. In plaats daarvan is hij compatibel met alle browsers en werkt hij op mobiele apparaten en tablets.

Dit specifieke sjabloon heet the Mellow Blast. Het is een zeer levendige, verleidelijke en excentrieke slideshow die perfect is voor alle afbeeldingen die frivoliteit over dienen te brengen; hij is geweldig voor een leuk thema. Hij is in principe geschikt voor alle soorten presentaties, maar er zit wel een beetje schot in de overgang.

Het bevat een transparant kader met afgeronde hoeken die er goed uitziet met andere transparante elementen. De afbeeldingen worden op een simpele, doch verfijnde manier getoond. Ook ontbreekt een miniatuurpaneel om handmatig tussen de afbeeldingen te navigeren, maar dat laat juist meer ruimte toe voor de werkelijke afbeeldingen.

Het belangrijkste kenmerk van the Mellow Blast is de manier waarop de foto's ontploffen en een overgang maken naar de volgende. De afbeeldingen exploderen snel in kleinere miniaturen op een trillende manier en maken een overgang naar de volgende afbeelding, enzovoorts. Een genot om naar te kijken!

Andere kenmerken zijn onder andere de tekst in de linkerhoek onderin. De tekst kan worden weergegeven in kleine kopjes. Het maakt gebruik van het lettertype Tahoma. De navigatiepijlen zijn minimaal en kijken naar hun respectievelijke richtingen. De andere dingen zijn onder andere navigatiestippen in de linkerbovenhoek die het nummer van de afbeelding aangeven.

Deze slide zit propvol functies en is een alles-in-één-manier om een goede presentatie neer te zetten!

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy