EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • CSS3 Slider softwarecss3 image slider Book Theme with Book Transition
  • Diashow Maker Surface Layout with Blur Animation
  • Foto Slider Cloud Style with Fly Effect
  • Fotogalerij Subway Theme with Basic Transition
  • jQuery Slider CSS Elemental Template with Slices Effect
  • Javascript slider for websiteslider javascript Emerald Template with Page Effect

  Fly Transition & Pinboard Layout

Bouw uw eigen fantastische en opvallende slider met dit exclusieve sjabloon van Wow Slider. Het bevat een geweldig overgangseffect om het gedrag van de presentatie te veranderen om de aandacht van de kijker te trekken. Kleine navigatiestippen rechts bovenaan en moderne vorige-/volgende-knoppen aan de zijkanten bieden een volledige kijkhoek zonder af te doen aan de kwaliteit van uw afbeeldingen. Bovendien maakt het gebruik van een uniek lettertype voor de tekstbeschrijvingen om de schoonheid en professionele uitstraling van de slider te verbeteren. Dit Pinboard-thema heeft een dik, wit kader, evenals de pijlen welke er ongebruikelijk en leuk uitzien. U kunt dit sjabloon zo instellen dat het de hele breedte van uw browser inneemt, of u optimaliseert hem voor tablets en mobieltjes.

Terwijl u uw slider ontwerpt, kunt u meer parameters toevoegen om hem soepel en uniek te maken.

Websites met sliders zijn belangrijk bij web designing en maken je site interessanter voor bezoekers. Wow Slider laat je je eigen slider maken met eindeloze mogelijkheden, meer dan 50 unieke ontwerpen en meer dan 25 overgangen en effecten.

Voor Wow Slider hoef je niet te kunnen coderen. Deze sliders zijn compatibel met WordPress en Joomla, waardoor het voor zoekmachines ook eenvoudiger wordt om de site efficiënt te doorzoeken.

Kies dit geweldige sjabloon van Wow Slider en publiceer je volgende prachtiger slider in een paar minuten!

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy