EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • Fiord simple jquery slideshow scriptAmazing nature, Norway
 • Ice background image slideshow jqueryIn the mountains of Norway
 • Kjeragbolten jquery slideshow pluginKjeragbolten is a boulder wedged in a mountain crevasse
 • Norway jquery image slideshowCity in Norway
 • Town jquery slideshow examplesTown by the sea
 • Winter slideshow image htmlSnowy landscape
Fiord slideshow image css1 Ice css picture slideshow code2 Kjeragbolten picture slideshow3 Norway picture slideshow free4 Town easy slideshow maker5 Winter html picture slideshow6
jquery rotating slideshow generated with WOWSlider.com

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

 • slider carouselcarousel slider Showy Template with Carousel Effect
 • jQuery gallery effectsjquery gallery Dot Style with Seven Animation
 • CSS Diashow Plastic Theme with Squares Animation
 • css slideshow Studio Layout with Fade Effect
 • Foto Diashow Balance Layout with Blast Transition
 • jQuery Slider Demo Noble Layout with Fade Transition

  Slices Effect & Flat Skin

Deze slider heeft een fel en stilistisch ontwerp. Het gebruikt roze, wit en zwart voor een fantastisch effect.

Het hoofdbeeld heeft een dunne roze rand boven en onder, wat het echt laat opvallen. Deze slider zou goed werken op websites met donkere of zwarte achtergronden welke het roze echt dramatisch zullen laten lijken.

Zweven boven het beeld laat de navigatie pijlen verschijnen. Deze zijn discreet. De pijl is een dunne witte lijn en wordt weergegeven tegen een half transparant zwart rechthoek die van de rand in het beeld komt. Zweven boven de pijl laat de achtergrond ook roze worden, en laat het eruit springen. Klikken op de pijlen laat de gebruiker door de dia’s bladeren.

Er is een onderschrift in de rechter onder hoek van de slider. Het onderschrift heeft een titel van grote witte tekst op een roze achtergrond en een ondertitel van kleinere witte tekst op een zwarte achtergrond. De ondertitel is half transparant en begint precies bij de rand van het frame. Dit helpt het een beetje discreet te houden. Het gebruikte lettertype is ‘Signika, een sans-serif lettertype dat ontworpen is voor leesbaarheid in situaties met een lage contrast. Dus is de tekst makkelijk te lezen ondanks de halve transparantie.

In de hoek rechts onderin is een zwarte, half transparante lijn met dezelfde breedte als de grens. Het is in stukken gebroken, elke correspondeert met een dia in de presentatie. Zweven boven een sectie van de lijn laat de lijn grijs worden en laat een voorbeeld van het beeld zien in een wit frame met een schaduw. Op die sectie klikken laat de dia volledig zien en laat de gebruiker navigeren naar een frame die hij of zij kiest.

De sectie van de lijn die hoort bij de huidige dia wordt roze, wat duidelijk maakt dat de lijn gerelateerd is aan de presentatie en zorgt voor een makkelijkere interactie met de lijn.

Over het algemeen is de lijn zeer stilistisch en uniek, wat erg verschilt van andere sliders die punten of nummers gebruiken.

Het standaard overgangseffect is ‘slices’. Dit effect laat de dia opdelen in dunne plakjes, die dan langzaam overgaan in de nieuwe dia. Het is een mooie en stilistische overgang, welke goed complimenteert met het ontwerp van de slider. Er zijn nog veel meer effecten die hier bij kunnen passen zoals ‘bubbels’ en ‘dribbelen’ welke allebei grappig en funky zijn en ‘glass parallax’ welke zeer stilistisch is.

Deze slider is perfect voor websites die houden van een dramatische en stilistische uitstraling. Het zou perfect werken voor mode bedrijven die alternatieve kleding verkopen, websites die make up verkopen en elke site die iets leuks en funky verkoopt, bloggers en persoonlijke websites. Theater bedrijven en entertainment sites kunnen dit ook goed gebruiken.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy