EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • online photo galleriesСlearing in the autumn woods
 • free online photo galleryBenches after the rain
 • online photo galleriesFall of the leaves
 • online photo gallery freeWet road
 • AutumnA tree in the meadow
 • AutumnA sunny day in the woods

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

 • css3 carouselcss3 slider Easy Template with Bubbles Effect
 • jQuery gallery animationjquery gallery Dot Skin with Seven Effect
 • Slider jQuery Elegant Skin with Basic linear Animation
 • HTML-galerij Dominion Skin with Blinds Animation
 • jQuery Responsive Slider - Wordpress Plugin Shady Design with Stack vertical Transition
 • HTML5 Afbeelding Gallery Numeric Theme with Basic Effect

  Rotate Transition & Drive Layout

Het Drive sjabloon is niet zoals andere sjablonen. De pijlen bevinden zich in de rechter benedenhoek, beiden aan één kant. De pijlknop bestaat uit een grijs vierkant met een dunne witte pijl. Het bijschriftkader is ook uitstekend. Hierbij is gebruik gemaakt van het Oswald lettertype. Het bijschriftkader heeft geen achtergrond waardoor de teksten er modern uitzien.

Onderaan de slider zie je stijlvolle rondjes – grijze punten, waarbij ook voor de kleur oranje kan worden gekozen – met witte lijnen boven en onder de slider.

Van een presentatie op de basisschool, tot een belangrijk zakelijk voorstel, presentaties zijn altijd belangrijk om je doel te behalen. Een enkel plaatje zegt misschien meer dan duizend worden, maar met de voordelen van de moderne technologie is een presentatie meer dan alleen het voorbij schuiven van wat plaatjes; het concept is gegroeid waarbij de presentatie een realistischer en gemakkelijker aanpak behoeft.

Laten we naar een voorbeeld van een dergelijke aanpak kijken: de WOWSlider.

De WOWSlider heeft een briljant compatibiliteitsfunctie. Je kunt je werk simpelweg voorbereiden vanaf de eenvoudigste telefoon of browser. De applicatie voorziet in een groot aantal sjablonen waaruit je kan kiezen. De sjablonen zijn altijd klaar om te gebruiken. De zorgvuldig ontworpen thema's, indrukwekkende effecten en slim uitgedacht skins; allemaal gebouwd op een ingenieuze maar simpel aan te passen manier; dankzij de uniek onderhouden hardware versnelde animaties. De Wowslider is geschikt voor verschillende veelgebruikte browsers en er hoeven geen speciale codes te worden ingevoerd om ze bij hun webapplicaties te gebruiken; de drag-and-drop functies zijn altijd beschikbaar om de slider op verschillende platformen van Joomla tot HTML te gebruiken.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy