EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • Dahlia photo slideshow creatorThe dahlia was declared the national flower of Mexico in 1963.
 • European Michaelmas Daisy html photo slideshowThe genus name (Aster) comes from the Greek and means "star-shaped flower."
 • Yellow flower website photo slideshowYellow petals and green leafs
 • Lily image slideshow photoWhite lily is native to the Balkans and West Asia.
 • Chrysanthemums image slideshow javascriptThe name "chrysanthemum" is derived from the Greek words, chrysos (gold) and anthemon (flower).
 • Marigold image slideshow onlineThe genus is native to North and South America, but some species have become naturalized around the world.
 • Flower jquery image slideshowPretty yellow flower
Photo slideshow effects online at WOWSlider.com

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

 • CSS Fotogalerij Push Design with Stack Effect
 • Jquery banner rotator Catalyst Layout with Fade Transition
 • jQuery Vertikale Slider Digit Template with Stack Vertical Effect
 • jQuery Banner Slider Pinboard Template with Fly Effect
 • Div Slider jQuery Flux Theme with Slices Effect
 • Automatische jQuery Slider - jQuery Auto Slider Demo Noir Layout with Squares Animation

  Blast Animation & Balance Theme

De bovenstaande WOWSlider demo is opvallend en origineel. Deze demo is ontworpen om jouw site eruit te laten springen tussen al die saaie en voorspelbare pagina's op het web. Fotografen, ontwerpers, ondernemer en andere creatieven zullen met het gebruiken van de WOWSlider meer aandacht op hun producten kunnen vestigen en hun bezoekers beter betrekken bij hun site.

Een dunne, witte rand zit om de slider heen, en de eerste paar seconden seconden lijkt het op gewoon een slideshow. Als het eerste plaatje echter in zich komt, wordt gelijk duidelijk wat het verschil is. Je ziet een geometrische explosie waarmee elke slide in ontelbare stukjes uiteen springt en daarna transformeert in het volgende plaatje, voordat de stukjes samen weer één worden. De overgebleven transparante deeltjes vliegen het beeld uit en een bijschriftkader verschijnt. Dit is een oogstrelend en aantrekkelijk effect.

Aan de rechterkant van de slider zie je een scrollende afbeeldingengalerij met alle miniaturen in het wit, behalve de huidige slide, die groen is. Gebruikers kunnen omhoog en naar beneden scrollen, of ze kunnen een frame kiezen door op de door hun gewenste slide te klikken. De slide heeft een makkelijk te lezen grote titelbalk en de bijschriftkaders gebruiker een Sans Serif lettertype. De titelbalk bevat grijze tekst op een semi-transparante witte achtergrond, en het bijschriftkader heeft witte tekst op een semi-transparante groene achtergrond. De titel verschijnt ook als de gebruiker de muis over een van de afbeeldingen in de galerij beweegt.

Aan de linker en rechterkant zie je ook twee groene pijlen. Deze pijlen van gemiddelde grootte laten gebruikers de volgende of vorige slide zien. Een andere optie is om de slideshow te pauzeren; gebruikers hoeven simpelweg op een slide te klikken en de linker muisknop in te drukken. Als de muisknop weer wordt losgelaten, gaat de slideshow weer verder. Door deze opties blijven de gebruikers in controle van hun ervaringen op de website en kunnen ze de inhoud van de slideshow op hun eigen wijze ontdekken.

Bedrijven en eigenaren van websites die op willen vallen met het ontwerp van hun website zijn aan het juiste adres met deze soepele presentaties en nieuwe ideeën. Deze slider demo bevat zowel deze voordelen en hij is ook nog eens makkelijk te gebruiken. Dit is intuïtieve technologie die producten en diensten op een aantrekkelijke wijze aanbiedt.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy