EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • full screen wordpress sliderbootstrap slider Bootstrap Layout with Basic Linear Transition
  • responsive html sliderslider html Twist Design with Glass Parallax Animation
  • Responsive CSS3 Slider Gothic Layout with Domino Effect
  • Slider jQuery Elegant Theme with Basic linear Effect
  • jQuery Vertikale Slider Digit Template with Stack Vertical Effect
  • jQuery Banner Slider Pinboard Design with Fly Animation

  Basic Linear Animation & Glass Design Responsive image gallery

Deze sjabloon wordt the Glass – Basic Linear genoemd. Het laat een zeer verfijnd en minimalistisch interface zien, met het preview thumbnailpaneel aan de onderkant van de slideshow. De verandering van de ene afbeelding naar de volgende is een elegante, wisselende beweging die perfect is voor alle slideshows.

De navigatieknoppen verschijnen op het scherm wanneer de muis op de show staat. De knoppen zijn rond en lijken transparante glazen snuisterijen, de knoppen dragen bij aan de helderheid en de aantrekkelijke factor van deze hele slideshow ervaring.

De afbeeldingen liggen in een licht doorschijnend frame dat iets weg heeft van een bevroren glazen paneel. De tekst wordt linksonder weergegeven, in fragiele, doorschijnende rechthoeken die gerond zijn in de hoeken. Tekst kan in kleine zinnen of punten worden weergegeven.

Deze sjabloon is een goede keuze voor een slideshow die er verfijnd, maar toch professioneel uit moet zien. Alles bij elkaar geeft deze demo een geweldig, naadloos interface met veel samenhang.

Slideshows kunnen vaak gedoe geven, en zeker wanneer het over online shows gaat, zijn er veel langzaam en weinig vloeiend. WOWSlider is echter een revolutionaire online slideshow hulpmiddel, dat goedlopende en moeiteloos werkende slideshows helpt te maken. Met mobiele integratie is WOWSlider de beste keuze!

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy