EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
  • Golden Gate Bridge html slider code San Francisco, California and Marin County
  • Széchenyi Chain Bridge slider html code Budapest
  • Tower Bridge image slider html London
  • Brooklyn Bridge html content slider New York

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • 3D HTML5 Sliderjquery 3d slider Transparent Design with Brick Transition
  • jQuery Afbeelding Diashow Flat Skin with Slices Transition
  • HTML-diapresentatie Silence Layout with Blur Animation
  • jQuery Slider CSS Elemental Skin with Slices Transition
  • Beste jQuery Slider Crystal Design with Basic Linear Effect
  • jQuery Slider Demo Noble Skin with Fade Effect

  Glass Parallax Animation & Twist Skin Slider html

Je kunt in deze demo een Twist sjabloon zien. Dit sjabloon verschilt heel erg van de andere sjablonen vanwege zijn wonderbaarlijke animaties. De pijl knop bestaat uit een transparante zwarte vierhoek met afgeronde grenzen met een pijl binnenin. Wanneer je je muis over deze pijl legt, flipt het 360 graden en veranderd zijn kleur naar een mooie gele kleur. Deze skin heeft geen lijst. De kogels zijn ook geanimeerd zoals de pijlen. Ze draaien met 90 graden als er een muis over heen gaat. Beschrijvingen worden gemaakt met het coole Traces effect. De “PT Sans” lettertype benadrukt zijn originaliteit. Het Glass Parallax effect is geweldig. Het lijkt op het Parallax effect maar het toont een vorige slide op de vervaagde achtergrond tijdens de animatie. De richting van de animatie hangt af van de pijl die je aanklikt (de vorige of volgende knop).

  HOE KAN IK EXACT DEZELFDE CARROUSEL BOUWEN?

Om de slider dezelfde uiterlijk te geven moet je de Twist patroon zoeken op de “Sjabloon” tab die is te vinden aan de rechterkant van het voorbeeldvenster. Selecteer daarna het Glass Parallax effect in de hoek rechtsonder.

Klik daarna op de Slider-eigenschappen, vink de “Pauze/Afspeel knop” eigenschap uit en stel de “Traces” beschrijving in. Nu is je slider klaar.

Deze slideshow is volledig aanpasbaar. Maak je slideshow uniek. Gebruik opvallende van te voren gemaakte skins en pas alles aan – plaatjes, achtergronden, kleuren, lettertypen en tekst met slechts een muis klik.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy