EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • full width css sliderfull width slider Cursive Skin with Collage Effect
  • HTML5 Sliderjquery 3d slider Transparent Layout with Brick Animation
  • jQuery Responsive Slider - Wordpress Plugin Shady Design with Stack vertical Animation
  • jQuery Banner Slider Pinboard Layout with Fly Transition
  • Div Slider jQuery Flux Template with Slices Effect
  • Ajax Slider - WOW slider - Ajax Diashow Pulse Design with Blinds Animation

  Page Effect & Emerald Theme Slider javascript

Deze demo gebruikt een scherp en helder groen sjabloon om afbeeldingen te kunnen tonen met zo min mogelijk afleiding. Beschrijvingen van foto’s worden weergegeven in een leuk, helder en compact vakje in de hoek linksonder, in goed te lezen witte tekst die van de zijkant verschijnt wanneer de afbeelding verandert. Er zijn pijlen om handmatig te kunnen navigeren, in gelijksoortige groene vakjes aan de zijkanten van het scherm. Deze verschijnen alleen wanneer de muis over de slideshow gaat, om het zicht helder te houden wanneer ze niet worden gebruikt.

Je kunt ook alle afbeeldingen in de slideshow in de gaten houden via de kleine rechthoekjes rechtsonder, die uitvergroot kunnen worden zodat ze de afbeelding erin tonen door de muis erop te houden. Het actieve rechthoekje is heldergroen, terwijl de rest donker blijft om het overzicht te behouden.

Dit thema werkt het beste voor het weergeven van weidse landschappen, bijvoorbeeld voor milieu- of toerismedoeleinden.

De bovengenoemde slider is volledig compatibel met mobiele telefoons.
Ontvang een opwindende, mobiel geschikte slider speciaal gemaakt voor jou en van jouw inhoud, zodat je foto’s en video’s voor alle gadgets beschikbaar zijn.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy