EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  Photo Transition & Emerald Theme Slider javascript

Deze opvallende demo gebruikt het aantrekkelijke ‘photo’ effect. Dit effect is geïnspireerd door de populaire fotocollages en elke overgang geeft een glimp hiervan. Voordat een nieuwe slide getoond wordt, krijgen kijkers een glimp te zien van een hele collage van alle verschillende slides. De totale impact door deze geweldige animatie is simpelweg adembenemend. Elke keer dat een kijker een nieuwe slide ziet gaan verschijnen, kan men niet anders dan alle aandacht op dit proces richten.

De slideshow demo is ontworpen met een groen thema. Dit is waarom de pijlen, die alleen zichtbaar zijn als de muis over de slides gaat, groene hoekige vierkanten zijn met witte pijlen. De traditionele slideshow bullets zijn vervangen door een groene staaf die onderverdeeld is in verschillende dunne rechthoeken. Hij staat in de rechteronderhoek terwijl de hoek linksonder is gereserveerd voor de bijbehorende tekstbox.

Elke slide is afgemaakt met een groene rechthoekige tekstbox. De letters zijn wit. Het algehele contrast van groen en wit is verfrissend en verzachtend voor de ogen. De hele demo slideshow heeft geen rand, maar in overeenstemming met het thema is er een groene rand aan de onderkant.

Zonder twijfel is deze demo uitermate geschikt om een reeks kleurrijke foto’s weer te geven op een aantrekkelijke manier. Het collage-achtige ‘photo’ effect ziet er geweldig uit als deze afbeeldingen vol zitten met contrasterende felle kleuren.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy