EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • CSS Gallery appcss gallery Galaxy Theme with Collage Effect
  • jQuery gallery downloadjquery gallery Dot Theme with Seven Effect
  • HTML5 Image sliderhtml5 slider Sunny Layout with Fade Animation
  • Fotogalerij Subway Design with Basic Effect
  • jQuery Slider Carousel - Diashow Demo Mac Theme with Stack Transition
  • jQuery Slider Demo Noble Layout with Fade Effect

  Stack Vertical Transition & Turquoise Style Slideshow creator

Deze slider heeft een dramatisch en brutaal ontwerp dat gebruik maakt van grijs, wit en een vage turquoise tint om het effect te versterken.

De hoofdslider heeft een grijze rand die ongeveer in het midden tussen zwart en wit zit. Als er met de muis over de slider wordt gegaan, komen navigatiepijlen tevoorschijn. Er zijn grote vage turquoise cirkels met een dikgedrukte pijl in het midden. De pijl heeft een schaduw met rechte hoeken van het soort dat vaak gebruikt wordt in ‘platte’ ontwerpen.

Klikken op de navigatiepijlen laat je door de afbeeldingen bladeren.

In de linkeronderhoek staat een onderschrift. Deze heeft een grijze achtergrond, in dezelfde kleur als het frame. Het is een naadloze uitbreiding van het frame aan de linkerkant van de slider. De tekst heeft een zeer lichte grijze kleur en heeft een vage turquoise schaduw achter zich. Deze schaduw heeft ook scherpe randen, wederom zoals wordt gezien in ‘platte’ ontwerpen.

Het gebruikte lettertype is Fjalla One, een sans-serif lettertype dat is ontworpen voor schermen. Het lettertype is zowel lang als dikgedrukt en dit geeft de slider een enigszins dramatische uitstraling.

Aan de onderkant van de slider staat een reeks turquoise cirkels. Elk hiervan representeert een slide. De meeste van de cirkels zijn doorzichtig en hebben een turquoise rand. Wanneer de cirkel echter hoort bij de slide die te zien is op het scherm, wordt hij helemaal turquoise.

Als men met de muis over een cirkel gaat, ondergaat deze hetzelfde ‘volledig gevulde’ effect en wordt er een klein voorbeeld van de betreffende slide weergegeven. Elke voorbeeldafbeelding heeft een turquoise rand en een kleine pijl aan de onderkant die naar de relevante cirkel wijst. Klikken op een cirkel zorgt ervoor dat de bewuste slide in de hoofdslider wordt weergegeven. Hierdoor kunnen mensen meteen navigeren naar de slide waar ze in geïnteresseerd zijn zonder door alle slides te hoeven klikken.

Het standaard transitie-effect heet ‘stack vertical’, en de afbeeldingen vallen langzaam in beeld vanuit de bovenkant van de slider. De overgang voelt erg glad, bijna gewichtig aan. Het is een goede, eenvoudige keuze die het dikgedrukte ontwerp van deze slider versterkt.

Andere verandereffecten die goed zouden passen bij deze slider zijn ‘glass parallax’ en ‘book’. Dit zijn beide eenvoudig maar soepele en dramatische transities die een goede aanvulling zijn op de slider.

Omdat het ontwerp van deze slider opvallend is, zou hij goed passen op een dergelijke website. Deze slider zou goed samen gaan met een website die een ‘plat’ ontwerp heeft.

De slider past bij bijna elke bedrijfstak, maar is in het bijzonder geschikt voor modewebsites en webwinkels die gespecialiseerd zijn in kleding. Hij zou ook passen op websites van fotografen die hun foto’s willen laten zien. Ook bloggers hebben baat bij het dramatisch ontwerp van de slider.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy