EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
  • slideshow htmlCats are believed to have nine lives
  • html slideshowRaccoons are also kept as pets
  • slide show htmlRed Pandas feed mainly on bamboo
  • rotating slideshowIts distinctive feature is its large ears

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • html sliderslider html Twist Theme with Glass Parallax Transition
  • Free simple jQuery slidersimple jquery slider Gentle Template with Basic linear Effect
  • jQuery slideshow softwareslideshow jquery Salient Style with Squares Transition
  • jQuery Afbeelding Carrousel Vernisage Layout with Stack vertical Transition
  • Ken Burns Effect Diashow Noble Theme with Ken Burns Transition
  • jQuery Banner Slider Pinboard Template with Fly Effect

  Rotate Transition & Shuffle Theme Slideshow html

Deze slider heeft een uniek ontwerp, wat zowel opgeruimd als modern is.

Boven de hoofdslider staat een reeks voorbeeldafbeeldingen die horizontaal naast elkaar staan. Er zijn te allen tijde vier voorbeeldafbeeldingen in beeld en er komen nieuwe in beeld vanuit de rechterkant. Elke voorbeeldafbeelding heeft een grijze rand, maar als de voorbeeldafbeelding hoort bij de afbeelding die in de hoofdslider te zien is, wordt zijn rand turquoise.

Als met de muis over de voorbeeldafbeeldingen gegaan wordt, kun je erdoorheen scrollen en de afbeelding selecteren die je wilt zien. Omdat de voorbeeldafbeeldingen aan de bovenkant staan en redelijk wat ruimte in beslag namen, is het extreem duidelijk hoe men door de slides kan navigeren en dit is handig voor een technisch minder onderlegd publiek.

De hoofdslider heeft een turquoise rand aan de boven- en onderkant, maar geen rand aan de zijkanten. Dit geeft een modern en open gevoel.

De combinatie van hoofdslider en voorbeeldafbeeldingen aan de bovenkant houdt in dat de slider als geheel tamelijk veel ruimte inneemt. Hij is brutaal en niet te missen en is perfect voor een website waar de slider het belangrijkste bestanddeel van de webpagina is.

Er staat linksonder een onderschrift. Er is een titel, een grote turquoise tekst op een witte achtergrond en een ondertitel met witte tekst op een turquoise achtergrond. Beiden steken uit de zijkant van de slider en hebben ronde hoeken.

Het gebruikte lettertype is Noto Sans, een humanistisch sans-serif lettertype. Dit lettertype is goed leesbaar op een grote variatie aan schermgroottes en apparaten, waardoor het een perfecte keuze is voor een responsieve slider. Omdat het sans-serif is, ziet het er modern uit, terwijl de enigszins ronde letters het licht en vriendelijk houden.

Als met de muis over de slider gegaan wordt, komen er twee navigatiepijlen tevoorschijn, een aan elke kant. Deze pijlen hebben een grijze achtergrond die rechtstreeks uit de rand van het frame komt en ze hebben enigszins ronde hoeken. Er staat een dunne witte pijl op elk vlak. Als men met de muis over de pijl gaat, breidt hij zich verder uit vanuit de rand van het frame en wordt de achtergrond turquoise.

Het standaard overgangseffect heet ‘rotate’, hier draaien afbeeldingen naar hun positie. Er is een aantal transitie-effecten om uit te kiezen en bijna elk hiervan zou goed passen bij dit flexibele sliderontwerp. ‘Collage’ en ‘cube’ zijn ook leuke effecten waarbij het eenvoudige en moderne gevoel behouden blijft.

De combinatie van het felle turquoise, het opgeruimde ontwerp en de brutale invloed van een slider die zoveel ruimte in beslag neemt, betekenen dat deze slider goed zou zijn voor een juwelier of iemand die luxe kwaliteitsgoederen verkoopt. Hij zou ook goed passen bij een luxe hotelketen die enkele van hun adembenemende locaties wil laten zien. Inderdaad, omdat deze slider zo flexibel is qua design, zou hij goed op bijna elke website passen.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy