EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • bootstrap carouselbootstrap carousel Bootstrap Skin with Carousel Effect
  • Banner maker Geometric Theme with Ken Burns Effect
  • Diashow Maker Surface Layout with Blur Animation
  • CSS Fotogalerij Push Style with Stack Effect
  • jQuery Slider CSS Elemental Style with Slices Effect
  • jQuery Banner Slider Pinboard Template with Fly Animation

  Squares Effect & Salient Template Slideshow jquery

Deze slider heeft een uniek, driedimensionaal ontwerp.

De hoofdslide heeft een grijze rand met een dunne schaduw en minder scherpe grotere schaduw. Dit resulteert in een frame dat er uit ziet alsof het driedimensionaal is. Het gebruik van grijs houdt hem modern en zuiver.

Onder de hoofdslider is een grote schaduw te zien, wat een erg moderne manier is om de slider als het ware omhoog te brengen vanaf de website en hem meer op te laten vallen. Deze schaduw komt het beste uit op een website met een lichtere achtergrond.

Aan de linkerkant van de hoofdslide staat een reeks voorbeeldafbeeldingen op elkaar gestapeld. Elk hiervan heeft een zelfde grijs frame. De voorbeeldafbeelding die hoort bij de huidige slide is gemarkeerd door het wit in plaats van grijs worden van het frame.

Als je met de muis over de voorbeeldafbeeldingen gaat, bewegen ze omhoog en naar beneden, zodat je alle relevante slides kunt bekijken. Dit maakt het extreem gemakkelijk en duidelijk hoe je kunt navigeren door de slides, waardoor deze slider perfect is voor websites die gericht zijn op technisch minder onderlegde gebruikers.

Er is een subtiel effect als je met de muis over een voorbeeldafbeelding gaat, de kleuren worden iets donkerder en rijker. Dit verduidelijkt nog meer het feit dat er geklikt kan worden op deze voorbeeldafbeeldingen.

Als men met de muis over de hoofdslide gaat, komen er navigatiepijlen tevoorschijn, een aan elke kant. Deze pijlen zijn donkergrijs en lijken reliëf te hebben. De achtergrond is een lichtere grijze cirkel met een reeks semi-transparante randen in donker- en lichtgrijs. Het effect is wederom driedimensionaal en nodigt uit er op te klikken.

Als er met de muis over de navigatieknop gegaan wordt, wordt de pijl donkerder en dit verduidelijkt wederom het feit dat er interactie is met dit element. Erop klikken neemt je mee naar de volgende of vorige slide.

Er is een onderschrift in de linkerhoek aan de onderkant van de slider. Het onderschrift heeft een semi-transparante grijze achtergrond en een donkergrijs lettertype. Het gebruikte lettertype is Marmelad, een rond san-serif lettertype dat goed uitgebalanceerd is en reguliere proporties heeft. Het voelt modern, maar de ronde letters houden het vriendelijk en warm.

Het standaard overgangseffect is ‘squares’, hier wordt de afbeelding geleidelijk vervangen door de volgende, vierkant voor vierkant. Het is een eenvoudig maar elegant effect, wat goed past bij het moderne ontwerp van de slider. Andere overgangseffecten die goed bij dit ontwerp zouden passen zijn ‘glass parallax’ en ‘seven’, beide zijn modern en glad.

De slider zou goed zijn voor moderne professionele websites die willen laten zien dat ze betrouwbaar zijn. Het gebruik van een monochromatisch kleurenschema maakt het serieus en professioneel. Sites over financiën, eigenaren van kleine bedrijven en professionele freelancers zouden allen baat hebben bij dit sliderontwerp.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy