EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  Blur Transition & Surface Template

Deze slider heeft een heel schoon en simpel ontwerp, dat flexibel genoeg is om met bijna alle soorten websites samen te werken. Het gebruikt wit en donkergrijs.

De slider kan klein of website-vullend weergegeven worden. De eerste optie maakt het een deel van de hoofdpagina, en de tweede optie zorgt er voor dat de gebruiker de slider over de gehele breedte van het scherm ziet.

Het hoofdbeeld heeft een heel dunne witte rand, die net genoeg is om de beelden iets omhoog te laten springen vanuit gekleurde of donkere achtergronden.

Zweven boven de slider brengt twee navigatie pijlen naar voren, elk aan één kant van de slider. Dat zijn twee half transparante donkergrijze cirkels met een dunne witte rand die een witte pijl bevatten. Boven de pijlen zweven maakt de rand minder transparant en dus feller. Het is een subtiel effect dat de gebruiker laat weten dat ze de pijlen kunnen gebruiken. Op de pijlen klikken laat je navigeren door de dia’s.

In de hoek links onder zit een onderschrift. Het heeft witte tekst en een donkergrijze vierkante achtergrond. De rechthoek heeft ronde hoeken en een dunne witte rand. Het onderschrift is half transparant, wat de achtergrond een beetje laat doorschemeren.

Het gebruikte font is Open Sans Condensed, een humanistische sans-serif die redelijk neutraal is maar toch vriendelijk oogt. Het is ontworpen voor het scherm, dus heel goed leesbaar.

Op de onderkant van de slider zit een serie van cirkels. Elke cirkel is wit met een donkergrijze rand en dan een witte rand. De dubbele rand is aantrekkelijk en een goed ontwerp. Elke cirkel is verbonden met een dia in de show. Ze zijn half transparant, behalve de cirkel die behoort tot de dia die op dat moment wordt getoond. Ze zijn nog een beetje transparant, maar minder dan de andere cirkels. Dit helpt de gebruiker begrijpen hoe de cirkels werken en waar ze voor staan.

Boven de cirkel zweven laat de kleur veranderen zo dat het een donkergrijze cirkel wordt met een witte rand. Het laat ook een voorbeeld-afbeelding naar voren komen van de dia. Elk voorbeeld heeft een witte half transparante rand. Op een cirkel klikken haalt u naar het relevante beeld, en stelt gebruikers in staat om direct naar een beeld te gaan waar ze geïnteresseerd in zijn.

Het vaste overgangseffect is ‘blur’, welke het vorige beeld vervaagt en het nieuwe beeld komt langzaam in beeld. Het is een simpele overgang, welke voor elk soort beeld werkt. Bijna alle overgangseffecten werken met deze slider, maar nog een mooie en neutrale is collage.

Het ontwerp van deze slider is heel flexibel, en kan met elke soort website werken van blogs naar web winkels naar portfolio’s. Het is compleet flexibel en werkt dus net zo goed op tablets en smartphones, naast computers en laptops.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy