EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • Accra Beach slideshow software free downloadBarbados, Caribbean Sea
 • Bridgetown slideshow software freeBarbados' capital and main city
 • Monkey slideshow software for macBarbados' fauna
 • Mullins Beach slideshow software for windowsBarbados, Caribbean Sea
 • Sandy Beach photo slideshow softwareBarbados, Caribbean Sea
 • St. James, Sunset point free slideshow softwareBarbados, Caribbean Sea
 • Worthing Bay photo slideshow software free downloadBarbados, Caribbean Sea
Accra Beach software slideshow>1 Bridgetown software slideshow free>2 Monkey software slideshow photo>3 Mullins Beach software for slideshow with music>4 Sandy Beach software photo slideshow>5 St. James, Sunset point download software slideshow>6 Worthing Bay best software slideshow>7
slideshow software free download

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

 • jquery carousel slidercarousel slider Showy Skin with Carousel Animation
 • HTML5 Sliderjquery 3d slider Transparent Style with Brick Effect
 • Foto Diashow Balance Theme with Blast Animation
 • Ken Burns Effect Diashow Noble Theme with Ken Burns Effect
 • jQuery Galerie Mellow Skin with Blast Transition
 • Automatische jQuery Slider - jQuery Auto Slider Demo Noir Design with Squares Transition

  Domino Animation & Zoom Skin Slideshow software

Deze slider combineert een eenvoudig ontwerp met net genoeg eigenzinnige details om hem leuk en speels aan te laten voelen. Hij maakt gebruik van wit en grijs.

De hoofdslider heeft een dun wit frame. Deze zou goed opvallen op een website met een donkere achtergrond.

Als met de muis over de slider gegaan wordt, komen er twee navigatiepijlen tevoorschijn, een aan elke zijde van de slider. De navigatiepijlen zijn grijze pijlpunten op een witte cirkel. Ook deze hebben een eenvoudig ontwerp, maar de pijlpunt heeft een enigszins rond uiterlijk, wat hem vriendelijk maakt. Met de muis over de pijlen gaan, zorgt ervoor dat de hele cirkel groter wordt, een ongebruikelijk effect dat wederom anders en eigenzinnig genoeg is om het eenvoudige ontwerp te compenseren. Klikken op de pijlen laat je door de slides bladeren.

Op elke slide staat een onderschrift in de hoek linksonder. Dit onderschrift bestaat uit een grijze tekst op een witte rechthoek met ronde hoeken. Er staat een grote donkergrijze hoofdtitel en een kleinere lichtgrijze ondertitel. Het gebruikte lettertype van de titels is ’open sans’, een humanistisch sans serif lettertype dat natuurlijk en vriendelijk over komt, maar toch modern is dankzij het zuivere voorkomen en open vormen.

In het midden van de onderkant van de slider staat een reeks semi-transparante grijze cirkels met binnenin een kleinere cirkel die eigenlijk alleen een dunne witte rand is. Elke cirkel is verbonden met een slide en als de betreffende slide in de slider wordt weergegeven, wordt de kleinere cirkel egaal wit.

Als men met de muis over de cirkels gaat, worden deze groter, op dezelfde manier waarop de navigatiepijlen dit doen. Dit is wederom een uniek effect en trekt echt de aandacht naar de bediening van de slider.

Bovendien verschijnt er een voorbeeldafbeelding boven de cirkels als hier met de muis overheen gegaan wordt. Dit voorbeeld bevindt zich in een wit frame en heeft een subtiele schaduw. Deze voorbeeldafbeeldingen maakt het de gebruiker mogelijk om meteen de slide te selecteren die hij wil zien en hier dus meteen naar te navigeren.

Het standaard overgangseffect is ‘domino’, waar de afbeeldingen op hun plaats terecht komen via een serie vierkanten. Dit is ook weer een interessante, lichtelijk eigenzinnige, maar moderne ontwerpskeuze. Als je jouw website zelfs nog eigenzinniger wil maken, kun je ook voor ‘Bubbles’ of ‘dribbles’ kiezen, beide zijn leuke en vriendelijke manieren om te wisselen van afbeelding.

Over het algemeen is het ontwerp zuiver, vriendelijk en modern. Daarom zou deze goed passen op een ‘leuke’ technologiewebsite. Hij zou ook goed zijn voor auteurs van geestige, moderne boeken of illustratoren van kinderboeken.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy