EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • free jquery gallery plugin
 • wordpress slider pluginChevrolet Camaro
 • gallery plug in
 • simple wordpress galleryis an automobile manufactured by the Ford Motor Company
 • photo gallery plugin html1958 Classic

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

 • Javascript galleryjquery 3d slider Transparent Layout with Brick Transition
 • Free javascript galleryjavascript gallery Megalopolis Layout with Slices Animation
 • Gratis afbeelding slider Dark Matter Template with Squares Animation
 • jQuery Responsive Slider - Wordpress Plugin Shady Skin with Stack vertical Transition
 • HTML5 Afbeelding Gallery Numeric Style with Basic Animation
 • Slider javascript codeslider javascript Emerald Style with Page Effect

  Seven Transition & Grafito Template Wordpress gallery plugin

Deze slider heeft een ouderwetse elegantie en een ongebruikelijk kleurenschema. Het resultaat is zeer uniek en opvallend!

De slides hebben geen frame-effect, waardoor de afbeeldingen de maximaal beschikbare ruimte in beslag kunnen nemen. De afbeeldingen hebben echter wel een ‘ronde hoek’ effect, wat ze eruit laat zien als ouderwetse foto’s.

De navigatiepijlen verschijnen als je met de muis over de slider gaat. De pijlen zijn witte, semi-transparante pijlpunten met een schaduw om ze te helpen op te vallen. Als er met de muis over een pijl gegaan wordt, verandert deze in een beetje vaag oranje-rood, een ongebruikelijke kleur in website-ontwerpen, maar het helpt echt de ouderwetse beleving te versterken.

Klikken op de pijl laat je bladeren door de slides.

In het midden aan de onderkant staat een reeks geel-groene punten met een zwarte rand en schaduw die elke slide in de slideshow representeren. Als de punt die hoort bij de huidige slide is gemarkeerd, krijgt deze dezelfde vage rode kleur als de navigatiepijlen. De combinatie van het groene en rode samen is erg opvallend.

Als men met de muis over een punt gaat, komt er een klein voorbeeld van de bijbehorende slide in een zwart semi-transparant frame tevoorschijn.

Het onderschrift bevindt zich in de linkeronderhoek. Er is een kleine titel in een geel-groene kleur, met eronder een optionele witte grotere subtitel. De tekst heeft een donkere schaduw, wat ervoor zorgt dat de tekst meer opvalt ten opzichte van de afbeeldingen aangezien deze geen gekleurde achtergrond heeft.

Het gebruikte lettertype is Averia Sans Libre, een uniek lettertype dat gemaakt is door het gemiddelde te nemen van vele andere lettertypes. Het heeft een leuk en enigszins handgeschreven uiterlijk, wat een goede aanvulling is op de eigenzinnige maar ouderwets aanvoelende slider.

Er is een aantal verandereffecten om uit te kiezen, maar de standaard ‘seven’ laat de afbeelding in vierkanten breken en uit het scherm vliegen, terwijl de volgende afbeelding opgebouwd wordt uit vierkanten die binnenvliegen vanuit de andere kant van het scherm. Het is een goede, leuke keuze die het eigenzinnige ontwerp van de slider versterkt en het oog wordt getrokken door de grote hoeveelheid beweging. Als je meer wilt spelen met de ouderwetse beleving, is ‘kenburns’ een goede keuze omdat het de foto’s in elkaar laat vervagen, of je kunt ‘book’ gebruiken, wat het omslaan van een pagina van een boek simuleert.

Deze slider zou perfect zijn voor iedereen met een vintage of retro ontwerp van zijn website. ‘Mommy bloggers’ zouden ervan houden, het past bij een jaren ’50 vintage huisvrouwen sfeer. De slider zou het ook goed doen op sites die de geschiedenis van gebouwen, steden of mensen bespreken, zeker als ze oude foto’s hebben om weer te geven. Antiekhandelaren zouden ook profiteren van het eigenzinnige, ouderwetse ontwerp.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy