AI-websiteontwerper

Genereer prachtige websites met AI, zonder coderen, gratis! Genereer een website metkunstmatige intelligentie webontwerper, geautomatiseerde sitebouwer, ai-gedreven websitecreatie, digitale ontwerpassistent, machine learning webdesign, autonome websitebouwer, intelligent ontwerpplatform, ai website innovatie, slimme site ontwikkeling, zelflerende webdesigner, geavanceerde webcreatietool, ai online ontwikkelaar, cognitief webdesignprogramma, autonome digitale designer, ai webconstructiesysteem, virtuele webontwikkelaar, kunstmatige ontwerpsoftware, geautomatiseerd websitevoorstel, toekomstige webdesign technologie, denkende webbouwer, zelfstandige site ontwikkeltool, ai visuele webcreatie, responsive ai weboplossingen, ai gestuurde lay-out tool, creator van digitale omgevingen, intelligent webontwerpplatform, real-time webdesigner ai, slimme ontwerpoplossingen online, adaptieve site architect, technologische webvernieuwer, geautomatiseerde ontwerpinzichten, ai geoptimaliseerde websites, efficiënte websitegenerator, intelligente ontwerpsoftware, ai gedreven ontwikkelinstrument, intuïtieve webbouwsoftware, snelle website constructietool, dynamische webcreatiekit, interactieve webontwikkelmachine, innovatieve online designoplossing

Maak websites op PC of Mac. Publiceer overal.

Meerdere AI-sjablonen

AI website-ontwerper presenteert een uitgebreide verzameling van kant-en-klare thema's en sjablonen, geschikt voor diverse sectoren in zowel het dagelijkse leven als de zakelijke wereld. Met meer dan 9900 prachtige websiteblokken, verkrijgbaar in zowel gratis als premium thema's, en pagina sjablonen die voortbouwen op de nieuwste trends in webdesign, biedt het uitgebreide aanpassingsopties om elke website uniek te maken.

templates

Hoe maak je websites met een AI-websiteontwerper?

1. Download de Applicatie

Zorg ervoor dat je de juiste versie van de AI website ontwerper downloadt voor je besturingssysteem, zoals Mac, Windows of Linux, of open de online versie via je browser.

2. Start met de AI

Activeer de AI-functie binnen de applicatie. Voer de eerste instructies uit waarmee de AI jouw voorkeuren en stijl leert herkennen en toepassen in het ontwerp van je website.

3. Selecteer een sjabloon

Blader door de aangeboden sjablonen en selecteer een die past bij jouw visie. Gebruik deze als basis om jouw website uniek en op maat te maken.

4. Pas content toe

Voeg specifieke content toe, zoals teksten, afbeeldingen en video's. Optimaliseer elk element zodanig dat het bijdraagt aan een samenhangend en visueel aantrekkelijk geheel.

5. Bekijk en optimaliseer

Gebruik de previewfunctie om je website te bekijken zoals deze eruit zal zien voor bezoekers. Maak aanpassingen aan de lay-out of content om de gebruikerservaring te verbeteren.

6. Publiceer je website

Na het finaliseren van de ontwerp- en reviewprocessen, publiceer je website. Zorg dat je domain en hosting geregeld zijn om jouw nieuwe site online en toegankelijk te maken voor het publiek.

Gemaakt met AI website-ontwerper. Geen code.

Motion Studio
Digital Agency
Mobile App Demo
Development Сompany
Art
Art
Development Сompany
Web Saas App Demo
Web Saas App Demo
Web Saas App Demo
Creative Agency Demo
Family Trainings
Small Business Website
Crypto Wallet
Selling Digital Products
AI Writing Assistant Software
Solar Panel Installation
Startup
Accessories Store
Venture Capital Firm
Better Future
Cafe
Museum Demo
Portfolio
Travel Agency
Shoes
Perfume Shop
SPA Oasis
Beer Festival
Email Marketing Platform
Floral Studio
Web Chat Communication App
Video Agency
 Small Business Retailer
Brand Studio
Modern Church

Bewerk lokaal en publiceer overal

Publiceer je website naar een lokale schijf, FTP, of *.mobirisesite.com, of koppel een eigen domein. Laat je niet binden aan slechts één platform of dienstverlener. Je website is volledig van jou – je behoudt de volledige controle. Met deze flexibiliteit kies je de beste opties voor jouw project zonder beperkingen opgelegd door derden. Jouw digitale aanwezigheid, jouw regels.

Begin met online verkopen

Optimaliseer uw website met vernieuwende e-commerce mogelijkheden: Smart Cart en Simple Shop extensies voor uw app. Integreer moeiteloos een winkelmodule op uw site, beheer dynamische productkaarten met enkele klikken en observeer hoe bestellingen rechtstreeks binnenstromen via WhatsApp, e-mail, Stripe of PayPal. Vervolmaak de winkelervaring en stimuleer efficiënte orderafhandeling zonder complexiteit.

Word sociaal

Verrijk je website door integratie van sociale feeds. Integreer je Instagram- of Facebook-posts direct op je pagina, of etaleer je nieuwste TikTok-filmpjes en YouTube-video's. Deze functies bieden bezoekers een dynamische inhoudservaring en houden je website fris en actueel. Bovendien bevordert het betrokkenheid en biedt het een venster naar je actieve aanwezigheid op verschillende sociale media platforms.

Bouw een mobielvriendelijke site.

Zorg ervoor dat klanten moeiteloos via hun mobiele apparaten toegang hebben tot uw diensten. Websites die met de app zijn gemaakt, zijn standaard geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Google geeft de voorkeur aan mobielvriendelijke sites, wat bijdraagt aan een betere positie in zoekresultaten. Dit verhoogt de zichtbaarheid en vergemakkelijkt gebruikersinteractie, waarbij een soepele ervaring op smartphones en tablets is gegarandeerd.

Bekijk en bewerk websitecode

Voor uitgebreide personalisatie van je website, biedt de Code Editor-extensie uitkomst. Programmeer handmatig in HTML/CSS, integreer externe plug-ins en ontwerp je eigen HTML-blokken vanaf de basis. Deze tool stelt je in staat om specifieke aanpassingen aan te brengen die niet met standaard functionaliteiten mogelijk zijn, waardoor je website perfect aansluit bij unieke wensen en eisen.

Belangrijke functies van een AI-websiteontwerper

🤖

AI-generatie

De AI-webdesigner creëert ontwerpen met behulp van geavanceerde algoritmes die leren van duizenden voorgaande ontwerpvoorbeelden. Hierdoor kan de software unieke en aantrekkelijke lay-outs voorstellen die aansluiten bij de hedendaagse design trends.

🚀

Overal exporteren en publiceren

Met de mogelijkheid om projecten te exporteren en te publiceren op verschillende platformen, biedt de AI-webdesigner flexibiliteit voor gebruikers om hun creaties breed te verspreiden, van persoonlijke blogs tot zakelijke websites.

📴

Offline modus

De mogelijkheid om offline te werken biedt ontwerpers de vrijheid om overal en altijd te creëren, zonder afhankelijk te zijn van een internetverbinding. Dit is vooral voordelig in gebieden met beperkte of onstabiele internettoegang.

🎨

Intuïtieve gebruikersinterface

De intuïtieve gebruikersinterface maakt het voor zowel ervaren ontwerpers als beginners eenvoudig om te navigeren en prachtige websites te creëren. Intelligente suggesties helpen om de gebruikerservaring verder te optimaliseren.

⚙️

Maatwerkopties

De AI-webdesigner biedt een scala aan aanpassingen, van kleurschema's en lettertypes tot interactieve elementen, om gebruikers in staat te stellen een gepersonaliseerde website te bouwen die hun identiteit weerspiegelt.

🔧

Drag-and-drop functionaliteit

De drag-and-drop functionaliteit verzekert een naadloze en handige manier om de verschillende elementen van een website snel te herpositioneren, wat helpt bij het efficiënt vormgeven en hervormen van de pagina lay-out.

📊

Real-time prestatieanalyse

Met real-time prestatieanalyse kunnen gebruikers onmiddellijk de impact van hun ontwerpkeuzes zien. Dit helpt bij het snel identificeren en aanpassen van elementen die de gebruikerservaring of de technische prestaties kunnen verbeteren.

🛠️

Integratie van derde partijen

De integratiemogelijkheden met derde partijen vergroten de functionaliteit van websites, door bijvoorbeeld sociale media feeds direct op de pagina in te laden of geavanceerde e-commerce oplossingen te implementeren die het gebruikersgemak verhogen.

👁️

Toegankelijkheidsfuncties

AI-ontwerphulpmiddelen kunnen ook toegankelijkheidsfuncties integreren, zoals tekst-naar-spraak en visuele aanpassingen voor kleurenblindheid, om zodoende een inclusieve ervaring te bieden die toegankelijk is voor alle gebruikers, ongeacht hun behoeften.

Maak nu je website

Begin onmiddellijk met het vormgeven van prachtige, snelle websites zonder enige codeervaardigheden. Gebruik het intuïtieve slepen-en-neerzetten-systeem en kies uit duizenden blokken voor je site. Volledig gratis beschikbaar, download nu zonder kosten en start met het samenstellen van je droomwebsite in enkele minuten.

Wat deskundigen zeggen

Ben je ooit onder de douche gestaan en schoot er plots een briljant idee te binnen dat bijna meteen weer verdween? Ik raad je aan om je ideeën, gedachten en dromen direct te registreren op ai.mobirise.com. Of je nu een landingspagina, een blog, een portfolio of iets anders wilt ontwikkelen, ai.mobirise.com stelt je in staat dit binnen enkele seconden te realiseren.

Kelsey Taylor

AKA Foreign Recipe

Ongeacht je ervaring, dit gereedschap stelt je in staat jouw ideale website te creëren. Dankzij de gebruiksvriendelijke slepen-en-neerzetten functie is het perfect voor starters.

Catherine Hiley

Cybernews.com

Voor mij lijkt het op een Lego-constructie, samengesteld uit een breed scala aan bouwstenen... Creëer websites die schitteren in een mobiele wereld!

Ric Manning

GizmoEditor

Wanneer een beginner in websiteontwikkeling mij vraagt naar een volledig kosteloos webbouwprogramma, zal deze applicatie voortaan bovenaan mijn aanbevelingslijst staan. Het heeft mij oprecht verrast. Ik ging ervan uit enkele foutjes tegen te komen, zoals een niet-werkende knop of een traag ladend pagina-element. Echter, ik stuitte op geen enkele tekortkoming. Het gebruik ervan is puur genot.

Mike Johnston

CMS Critic

Zoek je een mobielvriendelijke website die geoptimaliseerd is voor SEO en gebouwd met HTML, CSS, en JavaScript, en dat geheel kosteloos? Tadaa! (Graag gedaan.)

Mark Gibbs

NetworkWorld

Wie op zoek is naar een krachtige, maar toch toegankelijke tool voor het maken van websites, zal deze waarderen. Dankzij een geavanceerde blokgebaseerde bouwer, uitstekende ingebouwde functies en een reeks aantrekkelijke premium thema's is er veel om van te houden.

Daniel Blechynden

Daniel Blechynden

Tom's Guide

De nieuwe website-template, ontwikkeld door een AI webdesigner, maakt gebruik van de meest recente Bootstrap 5 technologie.

Bloomberg Business

Bloomberg

Dit indrukwekkende programma stelt iedereen in staat om prachtige websites te creëren door gebruik te maken van eenvoudige sleep-en-neerzet sjablonen die direct inzetbaar zijn. Het is volledig kosteloos, er zijn geen initiële kosten om vandaag nog te beginnen.

Ray The Video Guy

Een AI-websiteontwerper biedt een innovatieve aanpak voor het creëren van websites die zowel op smartphones als op desktopcomputers snel en efficiënt laden. Dit behoort ongetwijfeld tot de meest gebruiksvriendelijke tools voor het ontwikkelen van websites.

Alex Ivanovs

HuffingtonPost

...wat neerkomt op een verheugde uitroep van 'Hallelujah!' bij het realiseren van websites die normaal gesproken codering vereisen, zonder enige programmeerkennis.

Roger Hollings

KillerStartups

Als baanbreker in de categorie maakt het AI toegankelijk voor grafische professionals, hobbyisten en webontwerpers zonder dat ze de codebasis hoeven te beheersen.

Tom Green

About.com

Versleep blokken en creëer binnen enkele minuten websites! Dit is absoluut een van de meest eenvoudige softwareoplossingen voor het bouwen van websites.

Vladimir Ciobica

Softpedia

Word lid samen met 2.500.000+ tevreden gebruikers!

Gebruikersrecensies

Na de aanbeveling van een vriend, koos ik voor deze AI websitebouwer voor mijn online kunstgalerij. Het proces was verrassend eenvoudig. Enkele vragen die ik had over het aanpassen van ontwerpen werden snel beantwoord door de ingebouwde hulpfunctie. Positief vond ik de intuïtieve slepen-en-neerzetten interface en de variëteit aan sjablonen. Een nadeel was dat de AI soms te veel suggesties deed, wat overweldigend kon zijn. - Laura V.

Ik heb voor deze AI websitebouwer gekozen vanwege de belofte van integratie van geavanceerde technologieën zoals AI-aangedreven SEO. Tijdens het bouwen vroeg ik me af hoe ik sociale mediaknoppen kon toevoegen. De positieve kanten waren de automatische SEO-optimalisatie en gebruiksvriendelijke interface, maar een negatief punt was de beperkte aanpassing in ontwerp. - Johan D.

De keuze voor deze AI tool was gebaseerd op de mogelijkheid tot het integreren van e-commerce functies. Het was niet duidelijk hoe de betalingsgateways ingesteld moesten worden. De positieve aspecten omvatten eenvoudige productintegratie en automatische stockupdates, terwijl het nadeel de soms trage laadtijden waren. - Emma P.

Deze AI websitebouwer was mijn keuze om snel een portfolio op te zetten. Ik had vragen over het importeren van bestaande content. Positief was de automatische lay-out aanpassing aan verschillende apparaten, negatief was de beperkte optie in lettertype aanpassingen. - Sam T.

Gekozen voor zijn reputatie in innovatie, stuitte ik op enkele vragen betreffende geavanceerde animatie opties. Het gemak van het gebruik, veelheid aan keuzes en klantondersteuning zijn groot pluspunt; minder was de soms beperkte integratie met externe tools. - Michiel B.

Het bouwen van mijn website met Mobirise was verbazingwekkend intuïtief. De drag-and-drop functionaliteit maakte het opzetten van de lay-out een fluitje van een cent, en ik waardeerde de grote verscheidenheid aan beschikbare sjablonen die mijn site een professionele uitstraling gaven. Het enige struikelblok was het aanpassen van het mobiele uitzicht, maar na wat spelen met de instellingen kreeg ik het perfect. - Johan S.

Ik besloot een AI-gedreven webdesigner te gebruiken voor mijn online kunstgalerie. De gebruikte tool hielp bij het sorteren van mijn kunstwerken met behulp van tags en creëerde een dynamische layout die veranderde naargelang nieuwe werken werden toegevoegd. Een uitdaging was de integratie met e-commerce, maar uiteindelijk vond ik een plug-in die naadloos werkte. - Elisa W.

Voor mijn start-up gebruikte ik een AI-websiteontwerper die speciaal voor technologiebedrijven was. De tool genereerde automatisch content op basis van mijn input die nauwkeurig mijn diensten beschreef. Het aanpassen van het ontwerp aan onze huisstijl was gemakkelijk dankzij de flexibele ontwerpopties. Het moeilijkste was het optimaliseren voor SEO, wat veel handmatig aanpassen vereiste. - Mila P.

Mobirise bleek de beste optie voor mijn lokale bakkerijwebsite. Het programma bood eenvoudige integratie met sociale media en ik kon mijn bezoekersstatistieken direct in het dashboard volgen. Het instellen van een online bestelsysteem was initieel complex, maar de ondersteuning van Mobirise was zeer behulpzaam. - Sophie V.

Mijn ervaring met het bouwen van een website voor mijn freelance consultancybedrijf was verrijkend. Ik gebruikte een AI-tool die aangepaste templates voorstelde op basis van mijn voorkeuren en inhoud. Het aanpassen van de site voor verschillende apparaten was een uitdaging, maar het eindresultaat was een schone, toegankelijke website. - Lucas D.

Download nu de gratis app

De AI-websiteontwerper optimaliseert het proces van webcreatie door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen die leren van bestaande ontwerppatronen en gebruikersvoorkeuren. Deze tool past kunstmatige intelligentie toe om unieke, esthetisch aantrekkelijke en responsieve designs te genereren. Functionaliteiten omvatten aanpassingsopties voor lay-out, kleurenschema's, lettertypen en interactieve elementen, geschikt voor zowel beginners als ervaren ontwikkelaars. Door de integratie van SEO-geoptimaliseerde structuren helpt het platform ook bij het verbeteren van de online vindbaarheid. Download de software voor Windows of Mac via de onderstaande knoppen of probeer de AI.

Actie Bekijken

 Bekijk de onderstaande video om te ontdekken hoe je met de AI website-ontwerper een aantrekkelijke website creëert. Deze tool biedt intuïtieve oplossingen en visueel aansprekende ontwerpopties om op effectieve wijze een professionele online aanwezigheid te bouwen.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een AI website designer zoals Mobirise?

Een AI website designer, zoals Mobirise, versnelt het ontwerpproces, heeft sjablonen die gemakkelijk aan te passen zijn, en vereist minder technische vaardigheden van de gebruiker. Dit resulteert in een efficiëntere opbouw van professioneel ogende websites.

Is Mobirise geschikt voor beginners?

Ja, Mobirise is uiterst gebruiksvriendelijk voor beginners, biedt een intuïtieve drag-and-drop interface en veel vooraf ontworpen blokken, wat het makkelijk maakt om zonder voorafgaande kennis een aantrekkelijke website te bouwen.

Hoe verhoudt de prijsstelling van Mobirise zich tot andere websitebouwers?

Mobirise biedt een gratis basisversie met opties voor betaalde upgrades, wat flexibiliteit geeft afhankelijk van professionele behoeften, en is over het algemeen competitief geprijsd vergeleken met andere websitebouwers op de markt.

Welke soorten websites kan ik maken met Mobirise?

Met Mobirise kunt u diverse soorten websites creëren, zoals persoonlijke portfolios, bedrijfswebsites, online winkels en informatieve sites, door gebruik te maken van de veelzijdige sjablonen en aanpasbare elementen.

Hoe zorgt Mobirise voor de optimalisatie van websites voor zoekmachines (SEO)?

Mobirise biedt tools voor SEO-optimalisatie waaronder eenvoudig te bewerken meta-tags, alt-attributen voor afbeeldingen en de mogelijkheid om responsive websites te creëren die goed scoren in zoekmachines.

Is er ondersteuning beschikbaar voor gebruikers van Mobirise?

Ja, Mobirise biedt uitgebreide ondersteuning via hun website en gemeenschap met een helpcentrum, instructievideo's, gebruikersforums, en een klantenservice die snel reageert op vragen van gebruikers.

Het kiezen van de juiste AI-websiteontwerper

  • Mobirise Mobirise blinkt uit als een AI-gestuurde websitebouwer die gebruikers in staat stelt om snel websites te creëren zonder codeervaardigheden. De interface is slepen-en-neerzetten, wat de aanpassing voor beginners vergemakkelijkt. Dit platform is gratis, wat het een kosteneffectieve oplossing maakt voor persoonlijke projecten en kleine ondernemingen. De beperking ligt voornamelijk in de meer geavanceerde functies die kunnen ontbreken voor grote bedrijven.
  • Wix ADI Wix Artificial Design Intelligence (ADI) genereert websites door specifieke vragen te stellen over behoeften en voorkeuren. Het resultaat is een op maat gemaakte site met gepersonaliseerde inhoud en ontwerp. Hoewel Wix ADI makkelijk te gebruiken is, kunnen de kosten stijgen als men meer functionaliteiten nodig heeft, en het biedt minder flexibiliteit dan handmatige Wix-editor modes.
  • Bookmark Bookmark biedt een AI-aangedreven oplossing, genaamd AIDA, die binnen enkele minuten een aangepast ontwerp voorstelt. Gebruikersvriendelijk en gericht op kleine bedrijven en e-commerce. Het platform kan echter beperkt zijn qua diepgaandere personalisatie-opties. Hierbij moeten gebruikers mogelijk concessies doen aan uniekheid voor gemak en snelheid.
  • Zyro Zyro maakt gebruik van AI om de websiteontwikkeling te stroomlijnen en optimaliseren, van ontwerp tot inhoud creatie. Het platform is bekend vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid en betaalbare prijzen maar wordt soms beperkt door minder geavanceerde aanpassingsopties. Het biedt ook tools voor AI-gestuurde teksten en afbeelding creatie, wat een toegevoegde waarde kan zijn.
  • Jimdo Dolphin Jimdo Dolphin gebruikt AI om een website te creëren op basis van gebruikerresponsen. Het staat bekend om zijn snelheid en eenvoud van gebruik. De nadruk ligt op kleine bedrijven. Een nadeel kan zijn dat er voor complexere sites een overstap nodig is naar meer traditionele bouwplatforms die Jimdo ook aanbiedt.
  • Webnode Webnode faciliteert het maken van websites door voorgestelde lay-outs gebaseerd op AI-analyses van de ingevoerde informatie. Dit platform is vooral aantrekkelijk voor gebruikers die snel online willen zijn met minimale aanpassingen. Hoewel het kosten-effectief en gebruiker vriendelijk is, kan het beperkingen hebben op het gebied van unieke, op maat gemaakte functies.
  • GoDaddy Website Builder GoDaddy's AI-gestuurde websitebouwer biedt een snelle configuratie, met opties als online winkels en geïntegreerde marketingtools. Het is ontworpen voor gebruikersgemak maar kan in flexible functionaliteiten tekortschieten vergeleken met andere bouwers die meer maatwerk toelaten. Wel biedt het een scala aan aanvullende diensten waaronder hosting en domeinregistratie.
  • Builder.ai Builder.ai staat bekend om zijn krachtige AI-engine die apps en websites ontwikkelt zonder dat de gebruiker technische kennis nodig heeft. Het biedt een hoge mate van maatwerk en is gericht op zowel startende ondernemers als grote ondernemingen. Hoewel het prijzig kan zijn, wordt dit gerechtvaardigd door de hoge kwaliteit en ondersteuning.

Maak nu een website met gratis AI-websiteontwerper!

Creëer moeiteloos prachtige, snelle websites zonder enige programmeerkennis. Gebruik het intuïtieve slepen-en-neerzetten systeem en kies uit duizenden beschikbare blokken. Volledig gratis voor alle doeleinden. Download direct zonder kosten en begin met het vormgeven van je online aanwezigheid.

© 2024 Gratis AI-websiteontwerper - Alle rechten voorbehouden.Voorwaarden, Privacy