AI-ontwerpsoftware

Genereer geweldige websites met AI, zonder codering, gratis! Genereer een website metkunstmatige intelligentie ontwerp programma, ai grafische ontwerptools, automatisch ontwerpen software, intelligente ontwerpsoftware, ai aangedreven ontwerp oplossingen, machine learning ontwerpsoftware, creatieve ai gereedschappen, autonome ontwerpsoftware, digitale ontwerp automatisering, ai visuele ontwerptools, next-gen ai ontwerpsystemen, slimme ontwerpsoftware, ai gedreven grafische tools, technologie gedreven ontwerpsoftware, geavanceerde ontwerptools met ai, innovatieve ai ontwerpplatforms, ai voor grafisch ontwerp, automatisch creatief ontwerpprogramma, machine learning voor grafische ontwerpen, ai gebaseerde visuele creatietools, self-learning ontwerpsoftware, ai gestuurde ontwerpoplossingen, kunstmatige ontwerp intelligentie software, geoptimaliseerde design tools met ai, AI-aangedreven digitale kunst software, gepersonaliseerde design ai oplossingen, AI voor interactief ontwerp, autonome grafische creatie software, geavanceerde ai ontwerp suites, machine inteligentie ontwerp systemen, ai geassisteerde grafische software, zelflerende grafisch ontwerptools, ai geoptimaliseerde design suites, ai creatie platforms, slimme grafische ontwerpoplossingen, autonome design evolution tools, ai geassisteerde visuele ontwerpsoftware, technologie voor grafisch ontwerp automatiseer, machine learning ondersteunde ontwerptools, ai innovatie in grafisch ontwerp.

Maak websites op PC of Mac. Publiceer overal.

Meerdere AI-sjablonen

AI-ontwerpsoftware biedt een uitgebreide verzameling kant-en-klare thema's en sjablonen voor websites, geschikt voor diverse sectoren in zowel het dagelijks leven als het bedrijfsleven. Met meer dan 9900 prachtige websiteblokken in zowel gratis als premium thema's, gebaseerd op de nieuwste trends in webdesign, zijn de mogelijkheden voor aanpassing enorm en divers, waardoor elke gebruiker een unieke site kan creëren.

templates

Hoe maak je websites met AI-ontwerpsoftware?

1. Applicatie downloaden

Kies en download de passende versie van de AI design software voor Mac, Windows, of Linux, of open de online versie in je browser om onmiddellijk te beginnen.

2. Start met AI

Activeer de AI door de 'Start met AI' optie te selecteren, die je helpt met slimme suggesties en automatische layout voorstellen gebaseerd op je ingevoerde content.

3. Ontwerpkeuze

Kies een basisontwerp uit de voorgestelde templates of laat de AI een uniek design genereren door specifieke voorkeuren zoals kleur en stijl aan te geven.

4. Aanpassen van elementen

Pas individuele elementen van je website aan zoals lettertypen, afbeeldingen en interactieve modules door gebruik te maken van de drag-and-drop functionaliteit van de software.

5. Integratie van functies

Integreer diverse functies zoals e-commerce modules, social media feeds en contactformulieren; stel ze fijn af om te zorgen dat ze naadloos samenwerken met het algehele design.

6. Publicatie en beheer

Publiceer je website via de software, stel zoekmachineoptimalisaties in, en maak gebruik van de ingebouwde analytics tools om bezoekersgedrag te analyseren en optimalisaties door te voeren.

Ontworpen met AI-ontwerpsoftware. Geen codering nodig.

Motion Studio
Digital Agency
Mobile App Demo
Development Сompany
Art
Art
Development Сompany
Web Saas App Demo
Web Saas App Demo
Web Saas App Demo
Modern Church
Shoes
 Small Business Retailer
Small Business Website
Perfume Shop
Family Trainings
Accessories Store
Beer Festival
SPA Oasis
Startup
Video Agency
Web Chat Communication App
Venture Capital Firm
Solar Panel Installation
Creative Agency Demo
Crypto Wallet
Better Future
Email Marketing Platform
Cafe
Selling Digital Products
Travel Agency
Portfolio
Museum Demo
Brand Studio
Floral Studio
AI Writing Assistant Software

Bewerk lokaal en publiceer overal.

Publiceer je website moeiteloos op een lokale schijf, via FTP, op *.mobirisesite.com of koppel een eigen domein. Bind je niet aan één platform of dienstverlener. Jouw website behoort volledig tot jou; je hebt volledige zeggenschap over de inhoud en structuur. Behoud de onafhankelijkheid en flexibiliteit om je digitale aanwezigheid zelf te sturen en aan te passen naar jouw wensen.

Begin met online verkoop

Verrijk uw website met innovatieve e-commerce mogelijkheden door middel van Smart Cart en Simple Shop extensies voor uw app. Integreer moeiteloos een winkel op uw website, beheer dynamische productkaarten met slechts enkele klikken, en zie hoe bestellingen rechtstreeks naar uw WhatsApp, e-mail, Stripe of PayPal worden gestuurd. Optimaliseer uw verkoopproces en verbeter de gebruikerservaring met deze naadloze integraties.

Wees sociaal

Integreer diverse sociale mediavoedingen op uw website: voeg eenvoudig Instagram- of Facebook-posts toe en presenteer uw meest recente TikTok- of YouTube-video's. Deze functionaliteit verrijkt de interactie met uw bezoekers door actuele content direct te delen, wat zorgt voor een dynamischer en aantrekkelijker online platform. Hiermee verhoogt u de betrokkenheid en blijft uw publiek geboeid door steeds nieuwe updates.

Bouw een mobielvriendelijke site

Maak het je klanten gemakkelijk om via hun mobiele apparaten toegang te krijgen tot je diensten. Websites die met de app zijn gebouwd, zijn standaard geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Google geeft de voorkeur aan mobielvriendelijke sites, wat bijdraagt aan een betere positie in zoekresultaten. Zorg dus dat je platform soepel functioneert op smartphones en tablets, om zo de gebruikerservaring te verbeteren en je zichtbaarheid te vergroten.

Bekijk en bewerk websitecode

Indien diepgaande aanpassingen aan uw website noodzakelijk zijn, biedt de Code Editor-extensie uitkomst. Bewerk HTML/CSS handmatig, integreer externe plug-ins, en ontwerp zelfstandig originele HTML-blokken. Hiermee faciliteert u specifieke aanpassingen die naadloos aansluiten bij de unieke vereisten en esthetiek van uw online presentie, versterkend de functionaliteit en gebruikerservaring.

Belangrijke functies van AI-ontwerpsoftware

🤖

AI-generatie

AI-generatie transformeert de manier waarop ontwerpen worden gecreëerd door gebruikers in staat te stellen complexe ontwerpen te construeren met minimale input. Deze functionaliteit maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om ideeën om te zetten in uitvoerbare ontwerpen, waardoor de tijd die nodig is voor creatieve processen aanzienlijk wordt verminderd en innovatie wordt gestimuleerd.

🌐

Publiceren op elk platform

Deze functie stelt gebruikers in staat hun ontwerpen moeiteloos te exporteren en te publiceren op diverse platforms. Van sociale media tot professionele presentaties, de flexibiliteit om overal trouw te blijven aan het oorspronkelijke concept, is essentieel in het digitale tijdperk.

🔌

Offline modus

De offline modus verzekert dat gebruikers continu toegang hebben tot hun projecten, zelfs zonder internetverbinding. Dit is vooral handig voor professionals die onderweg zijn of in gebieden met onstabiele internetverbindingen werken.

🎨

Gebruikersinterface op maat

Een aanpasbare gebruikersinterface biedt de gebruiker controle en comfort tijdens het ontwerpproces. Door interfaces te personaliseren, kan men de werkruimte optimaliseren voor specifieke taken en zo productiviteit en tevredenheid verbeteren.

⚙️

Uitgebreide gereedschapsset

Een uitgebreide set van gereedschappen biedt uitgebreide mogelijkheden voor het aanpassen en creëren van ontwerpen. Van eenvoudige verslepen functies tot complexe code-editors, de gereedschappen spelen een cruciale rol in de realiseerbaarheid van de ontwerpvrijheid.

🔄

Real-time samenwerking

Real-time samenwerking stelt teams in staat om gelijktijdig en vanuit verschillende locaties aan hetzelfde project te werken. Dit bevordert niet alleen de teamdynamiek maar versnelt ook het ontwerpproces door directe feedback en aanpassingen mogelijk te maken.

📊

Geïntegreerde data-analyse

Geïntegreerde data-analyse tools stellen ontwerpers in staat om inzichten te verzamelen uit gebruikersinteractie en feedback. Deze data kan gebruikt worden om ontwerpen te optimaliseren en te verfijnen op basis van real-world gebruik.

🛠️

Module-integratie

Module-integratie laat toe extra functionaliteiten naadloos toe te voegen aan bestaande projecten zonder de basis van het ontwerp te verstoren. Dit bevordert een adaptieve ontwerpbenadering en maakt het eenvoudiger om projecten te schalen en te evolueren naarmate de eisen veranderen.

🔍

Geavanceerde zoekfunctionaliteiten

Met geavanceerde zoekfunctionaliteiten kunnen gebruikers snel de benodigde onderdelen, functies of hulpmiddelen vinden binnen de software. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie door snel toegang te bieden tot essentiële onderdelen van het ontwerpproces.

Maak nu je website

Creëer moeiteloos prachtige, snelle websites zonder enige codeervaardigheden. Met slechts slepen en neerzetten en duizenden beschikbare websiteblokken, is het ontwerpproces vereenvoudigd. Volledig gratis, zonder verborgen kosten. Download nu kosteloos en begin direct met het vormgeven van uw online aanwezigheid.

Wat deskundigen zeggen

Stond je ooit onder de douche, waar plots een briljante ingeving verschijnt die even snel verdwijnt als het doucheputje het water opslokt? Dan zeg ik je nu dat het essentieel is om zulke invallen onmiddellijk vast te leggen op ai.mobirise.com. Of het nu gaat om het ontwerpen van een startpagina, een blog, een portfolio of iets compleet anders, ai.mobirise.com stelt je in staat dit binnen enkele seconden te realiseren.

Kelsey Taylor

AKA Foreign Recipe

Ongeacht je ervaringsniveau, dit gereedschap stelt je in staat de website te creëren die je voor ogen hebt. Dankzij de eenvoudige sleepfunctie is het perfect voor starters.

Catherine Hiley

Cybernews.com

Wat mij betreft lijkt het op een Lego-constructie, opgetrokken uit een uitgebreide verzameling bouwblokken... Creëer websites die schitteren in een mobiele wereld!

Ric Manning

GizmoEditor

Wanneer een beginner in websiteontwerp mijn advies vraagt over kosteloze websitebouwsoftware, zal deze applicatie voortaan prominent op mijn aanbevelingslijst staan. Het heeft mij werkelijk verbluft. Ik was voorbereid op eventuele foutjes, zoals niet werkende knoppen of traag ladende pagina-onderdelen. Echter, dergelijke gebreken kwamen niet voor. Het gebruik ervan is werkelijk een droom.

Mike Johnston

CMS Critic

Zoek je een site die perfect werkt op mobiele apparaten, volledig geoptimaliseerd is voor SEO en ontwikkeld met HTML, CSS en JavaScript, en dat helemaal gratis? Voilà, beschouw het als geregeld!

Mark Gibbs

NetworkWorld

Wie op zoek is naar een effectieve en tevens toegankelijke tool voor het creëren van websites, zal hier zijn gading vinden. Deze aanbieder blinkt uit met zijn geavanceerde blokgebaseerde ontwerper, uitstekende ingebouwde functies en een assortiment aan fraaie premium thema's. Dit platform biedt veel voordelen.

Daniel Blechynden

Daniel Blechynden

Tom's Guide

Ontwerpsoftware voor kunstmatige intelligentie lanceert het allereerste websiteontwerp dat gebruikmaakt van Bootstrap 5.

Bloomberg Business

Bloomberg

Dit voortreffelijke programma stelt eenieder in staat om via eenvoudige sleep-en-neerzet sjablonen prachtige websites te creëren die direct bruikbaar zijn. Het is kosteloos; er zijn geen initiële kosten om vandaag nog te beginnen.

Ray The Video Guy

AI-ontwerpsoftware biedt een innovatieve aanpak voor het ontwikkelen van websites die net zo snel en efficiënt laden op smartphones als op desktops. Dit behoort onmiskenbaar tot de meest gebruiksvriendelijke tools voor het bouwen van websites.

Alex Ivanovs

HuffingtonPost

...wat eigenlijk een verfijnde manier is om 'Hoera!' te roepen, omdat je websites kunt creëren die normaal gesproken programmeren vereisen, zonder enige kennis van coderen.

Roger Hollings

KillerStartups

Als pionier in zijn categorie maakt het AI toegankelijk voor grafische professionals, hobbyisten en webontwerpers zonder dat zij de codebasis hoeven te beheersen.

Tom Green

About.com

Versleep blokken en creëer binnen enkele minuten websites! Dit is absoluut een van de meest gebruiksvriendelijke softwareoplossingen voor het bouwen van websites.

Vladimir Ciobica

Softpedia

Sluit je aan bij meer dan 2.500.000 tevreden gebruikers!

Gebruikersrecensies

Ik koos voor deze AI design software vanwege de mogelijkheid tot uitgebreide personalisatie. Tijdens het ontwerpen kwam ik vragen tegen over integratie met andere platforms. Een groot voordeel is dat de AI suggesties doet waardoor het ontwerpproces versnelt. Een nadeel is dat de software soms te complex kan zijn voor beginners. - Emma V.

De keuze voor deze software was eenvoudig door de lovenswaardige reviews over haar automatiseringscapaciteiten. De leercurve was iets steiler dan verwacht, vooral bij het configureren van de AI-gebaseerde ontwerptools. Positief is de nauwkeurigheid waarmee het ontwerpen wordt uitgevoerd; negatief is het frequente bijwerken dat nodig is. - Lucas B.

Deze AI design tool heb ik gekozen vanwege de hoge automatiseringsgraad en de efficiënte workflow die het belooft. De grootste vraag was hoe ik mijn eigen stijl kon behouden binnen de AI-gestuurde ontwerpen. Het grootste voordeel is de tijdsefficiëntie, het grootste nadeel soms te weinig flexibiliteit in design aanpassingen. - Sophie H.

Gekozen voor dit platform vanwege zijn reputatie voor krachtige AI en gebruiksvriendelijke interface. Mijn grootste vraag was het beheren van de SEO-optimalisatie via AI-tools. Voordelen zijn sneller ontwerpen en real-time aanpassingen. Het enige merkbare nadeel is de soms overweldigende opties die het biedt. - Finn K.

Ik heb voor deze software gekozen door de geavanceerde AI-opties en de belofte van ondersteuning voor meerdere talen in het ontwerpproces. Vragen rezen vooral rond de compatibiliteit met bestaande databronnen. Het grootste voordeel is ongetwijfeld de krachtige AI-analyse mogelijkheden, een nadeel is dat het inzetten van AI soms onpersoonlijk kan aanvoelen. - Mila C.

Ik heb onlangs een website gebouwd met Mobirise en de ervaring was fantastisch! Het slepen-en-neerzetten systeem maakte het erg eenvoudig om te ontwerpen zonder enige programmeerkennis. Hoewel ik initieel problemen ondervond met de integratie van sommige widgets, bood de klantenservice snelle en duidelijke oplossingen. - Lianne K.

Bij het gebruik van Adobe XD voor mijn website ontwerp, vond ik de collaboration tools zeer nuttig. Het delen van ontwerpen met mijn team en het ontvangen van directe feedback verhoogde de efficiëntie. Echter, de leercurve was steil en het kostte tijd om alle functionaliteiten te begrijpen. - Marco B.

Ik heb Wix gebruikt voor mijn online portfolio en waardeerde de veelzijdige designopties en de SEO-tools die hielpen om mijn werk optimaal te presenteren. Initieel was er een uitdaging met het aanpassen van de template aan mijn specifieke wensen, maar met enige doorzettingsvermogen bereikte ik een prachtig resultaat. - Sandra J.

Mobirise bleek opnieuw een uitstekende keuze voor het bouwen van mijn bedrijfswebsite dankzij de gebruiksvriendelijke interface en de rijke bibliotheek aan vooraf ontworpen blokken. Het aanpassen van de ontwerpen ging soepel, hoewel ik aanvankelijk worstelde met de exportfuncties. Het eindresultaat was zeer professioneel. - Jeroen V.

Met Sketch kon ik mijn websiteconcepten snel itereren, wat cruciaal was voor mijn startup. De symbolen en bibliotheken waren bijzonder nuttig voor het behouden van consistentie over de hele site. Toch had ik moeite met de integratie van externe plugins, die nodig waren voor specifieke functies. - Emma W.

Download nu de gratis app

De AI-ontwerpsoftware is uitgerust met geavanceerde machine learning-algoritmen die het mogelijk maken om intuïtieve en complexe ontwerpen te creëren. Het platform ondersteunt zowel raster- als vectorbewerkingen, maakt naadloze integratie met bestaande ontwerptools mogelijk en biedt een real-time samenwerkingsomgeving. Gebruikers kunnen automatische kleuraanpassingen toepassen, ontwerpelementen met behulp van AI-analyse optimaliseren en aangepaste sjablonen genereren. De software is compatibel met diverse bestandstypes en kan gemakkelijk geïmplementeerd worden in bestaande workflows. Deze tool is essentieel voor professionals die hun ontwerpproces willen stroomlijnen. Download het nu voor Windows of Mac met de knoppen hieronder of probeer de AI.

Zien in Actie

 Bekijk de onderstaande video voor praktische tips over het vormgeven van een aantrekkelijke website met AI ontwerpsoftware. Ontdek de functies, gebruikersinterface en optimalisatietechnieken die uw webproject naar een hoger niveau tillen, door visuele excellentie en gebruiksgemak naadloos te integreren.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de basisfuncties van AI design software?

AI design software stelt gebruikers in staat om grafisch ontwerp taken te automatiseren en optimaliseren, zoals het genereren van contentlay-outs, kleuraanpassingen en elementpositionering, vaak met real-time suggesties voor verbeteringen.

Hoe kan Mobirise helpen bij webdesign?

Mobirise is bijzonder nuttig voor niet-technische gebruikers om aantrekkelijke, responsieve websites te creëren zonder de noodzaak voor codering, aangezien het drag-and-drop functies en gebruiksvriendelijke interfaces biedt.

Welke AI technologieën worden vaak gebruikt in design software?

Ontwerp software maakt vaak gebruik van machine learning, natuurlijke taalverwerking en neurale netwerken om complexe ontwerpproblemen te identificeren, te analyseren en op te lossen wat betreft gebruikersinterface, ervaring en grafisch ontwerp.

Kan ik mijn eigen sjablonen maken en bewaren in Mobirise?

Ja, met Mobirise kunt u eenvoudig uw eigen sjablonen ontwerpen en deze opslaan voor toekomstig gebruik, wat een consistente en efficiënte aanpak van webdesign bevordert.

Wat is het voordeel van het gebruik van AI in grafisch ontwerp?

AI in grafisch ontwerp verbetert het creatieve proces door snelle iteraties, gepersonaliseerde ontwerpvoorstellen en automatische aanpassingen die tijd besparen en de kwaliteit van het ontwerp verhogen.

Zijn er AI design tools die specifiek gericht zijn op logo-ontwerp?

Ja, er bestaan specifieke tools die AI gebruiken om het ontwerpen van logo's te automatiseren, waarbij ze gebruikers in staat stellen om op basis van hun voorkeuren en industrietrends snel en efficiënt diverse logo-opties te genereren en aan te passen.

Kiezen van de juiste AI ontwerpsoftware

  • Mobirise Mobirise blinkt uit als een AI-gedreven webbouwplatform dat gebruikt maakt van een drag-and-drop interface, waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is. Het is gratis en vereist geen codering, wat het bijzonder aantrekkelijk maakt voor beginners. Vooral gericht op het bouwen van kleine websites.
  • Adobe Photoshop Adobe Photoshop, bekend om zijn krachtige beeldbewerkingsfuncties, integreert ook AI-gereedschappen zoals content-aware fill en auto-adjustments om het ontwerpproces te versnellen. Niet de meest kosteneffectieve optie door zijn abonnementsmodel, maar het biedt ongeëvenaarde flexibiliteit in beeldbewerking.
  • Canva Canva gebruikt AI om gebruikers te helpen bij het ontwerpen van grafische content door automatisch ontwerpvoorstellen en lay-outs te genereren. Het platform is erg gebruiksvriendelijk en toegankelijk, biedt een gratis basisversie en een betaalde versie voor meer geavanceerde functies. Geschikt voor snelle ontwerpen.
  • Autodesk Tinkercad Tinkercad van Autodesk maakt gebruik van AI om beginners te helpen bij het ontwerpen van 3D-modellen. Het is een gratis tool die lof wint door zijn eenvoud. Het biedt echter beperkte mogelijkheden vergeleken met meer geavanceerde CAD-software.
  • Sketch Sketch is populair in de wereld van UI/UX design, en biedt krachtige vectorbewerkingstools en collaboratieve functies. Hoewel het geen specifieke AI-functionaliteiten heeft, biedt het integraties die AI-utilisatie mogelijk maken. Het is alleen beschikbaar voor MacOS, wat een beperking kan zijn.
  • InVision Studio InVision Studio integreert AI in de workflow om designprototyping en multitesting te automatiseren. Het helpt interactieve en animatie-rijke interfaces te creëren, maar de leercurve kan steil zijn. Het is effectief voor teamcollaboratie, maar relatief duur in vergelijking met andere opties.
  • CorelDRAW CorelDRAW gebruikt AI om de workflow bij het ontwerpen van graphics en vectorillustraties te versnellen. De software biedt indrukwekkende fotobewerking en typografische tools. Geschikt voor professionals, maar de kosten kunnen een drempel vormen voor hobbyisten.
  • Affinity Designer Affinity Designer is bekend om zijn nauwkeurigheid in vector- en rasterbewerking. Alhoewel het geen directe AI-tools heeft zoals enkele concurrenten, onderscheidt het zich door een eenmalige aankoopkost, wat op lange termijn voordelig is. Geschikt voor designers die een krachtig alternatief zoeken voor Adobe producten.

Maak nu een website met gratis AI-ontwerpsoftware!

Creëer moeiteloos prachtige, snelle websites. Geen programmeren nodig; versleep elementen naar wens. Duizenden bouwblokken staan klaar voor gebruik, volledig gratis. Begin vandaag nog en download kosteloos. Optimaliseer uw digitale aanwezigheid zonder enige voorkennis van coderen. Perfect voor iedereen die efficiënt online wil bouwen.

© 2024 Gratis AI-ontwerpsoftware - Alle rechten voorbehouden.Voorwaarden, Privacy